back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Νυχτερινά κέντρα γίνονται απογευματινά λόγω κορονοϊού

Διαβάστε επίσης

Στα νέα δεδομένα προσαρμόζονται μπουζούκια και clubs, αλλάζοντας το ωράριο λειτουργίας τους, μετά τις αποφάσεις των ειδικών και της κυβέρνησης, που ορίζουν ότι σε πολλές περιοχές της χώρας μας, θα πρέπει να κλείνουν στις 12 το βράδυ.

Ένα από τα νυχτερινά κέντρα, που προχωρά σε αλλαγή προγράμματος λόγω των μέτρων είναι το «Όραμα» στη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, ο οποίος θα βγαίνει στην πίστα στις 9.30 μ.μ.

Ο Αθήνα 9.84 επικοινώνησε με τον υπεύθυνο του κέντρου Παντελή Πλιάκο, ο οποίος επιβεβαίωσε την αλλαγή ωραρίου και μας παρέπεμψε στην ανακοίνωση, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του κέντρου.

Η ανακοίνωση

«Με σεβασμό στις αποφάσεις της κυβέρνησης και των αρχών και μετά από την επιθυμία των θαμώνων του κέντρου διασκέδασης «ORAMA The Music Show» σας ανακοινώνουμε πως για τις παραστάσεις 14-15 και 21-22 Αυγούστου οι πόρτες θα ανοίγουν στις 19.30 μ.μ.!

Αξίζει να σημειωθεί πως το Σάββατο 8 Αυγούστου το κέντρο ελέγχθηκε ενδελεχώς από τις αρχές και επιβραβεύτηκε για την τυπικότητά του! Οι αποστάσεις που τηρήθηκαν ήταν πολύ μεγαλύτερες από τα μέτρα προστασίας που προβλεπόταν, δείχνοντας έτσι τη σοβαρότητα που η επιχείρηση αντιμετωπίζει την κατάσταση.

Επιπλέον, να τονίσουμε πως λίγες ώρες πριν την λειτουργία του καταστήματος, όλοι οι εργαζόμενοι θα ελεγχθούν με το τεστ Covid-19.

Δεν φοβόμαστε, ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΟΜΑΣΤΕ, μπορούμε να συνεχίσουμε να ζούμε την καθημερινότητά μας, έχοντας όμως, στο νου μας τα βασικά μέτρα προστασίας».

Στο ίδιο μήκος κύματος και τα clubs στη Χαλκιδική

Στη Χαλκιδική, το club ΑΗΟΥ στην Καλλιθέα, ανακοίνωσε και αυτό την αλλαγή του ωραρίου από τις 11/8, έως τις 23/8, καθώς και αυτό θα ανοίγει απόγευμα και θα λειτουργεί έως τα μεσάνυχτα.

Το παράδειγμά τους αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλα νυχτερινά κέντρα στις περιοχές όπου αποφασίστηκε πως από τις 11 Αυγούστου μέχρι και τις 23, η λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος θα απαγορεύεται από τις 12.00 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 7.00 το πρωί.

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα