back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η κυβέρνηση της Σκωτίας προειδοποιεί για διακοπή του πρωταθλήματος

Διαβάστε επίσης

Μπορεί το πρωτάθλημα Σκωτίας να άρχισε πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο η κυβέρνηση της χώρας, εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο διακοπή της διοργάνωσης, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι στους ελέγχους που διεξάγονται βάσει πρωτοκόλλου, δύο ποδοσφαιριστές της Αμπερντίν βρέθηκαν «θετικοί» στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα η αναμέτρηση με την Σεντ Τζόνστον να αναβληθεί.

Επίσης, την 1η Αυγούστου, οκτώ παίκτες των «Dons» αναγκάσθηκαν να ζητήσουν συγγνώμη για ένα πάρτι μετά τον αγώνα με την Ρέϊντζερς. Παράλληλα, ο Λι Γκρίφιθς της Σέλτικ κλήθηκε σε απολογία για την διοργάνωση ενός πάρτι στα γενέθλια της συζυγου του, ενώ η συμπεριφορά του συμπαίκτη του, Μπολί Μπολινγκολί, χαρακτηρίσθηκε εξοργιστικά ανεύθυνη.

Ο Βέλγος αμυντικός μέσος, έκανε «ταξίδι-αστραπή» στην Ισπανία πριν τον αγώνα με την Κιλμάρνοκ, χωρίς να ενημερώσει την διοίκηση.

Μοιραία προέκυψε η τοποθέτηση της κυβέρνησης, που δεν αφήνει άλλα περιθώρια στους… αφελείς: «Στην επόμενη παραβίαση του πρωτοκόλλου, δεν θα έχουμε άλλη επιλογή από το να σκεφθούμε να σταματήσουμε το πρωτάθλημα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα