back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αντίθετοι με τα μέτρα οι επιχειρηματίες της εστίασης στη Μύκονο

Διαβάστε επίσης

Για 2 μέτρα και 2 σταθμά κάνει λόγο ο πρόεδρος ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης Μυκόνου Γιάννης Θεοχάρης, όσον αφορά στην απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει τη λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 12 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 7 το πρωί.

Όπως εξηγεί ο ίδιος στον Αθήνα 9.84 «από τα μέχρι στιγμής στοιχεία και επιδημιολογικά δεδομένα, δεν δικαιολογείται η εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου στην Μύκονο ενώ παράλληλα δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό. Είναι αδιανόητο να εξαιρούνται του μέτρου τα αστικά κέντρα της χώρας όπου τα κρούσματα είναι πολύ  περισσότερα».

«80% μείωση του τζίρου στο νησί για τον μήνα Ιούλιο»

«Μετά και από αυτήν την απόφαση της κυβέρνησης η σεζόν θα τελειώσει με τον 15Αυγουστο. Προκαλεί τεράστια ζημιά στον ήδη πληγέντα τουριστικό τομέα και την οικονομία της Μυκόνου», προσθέτει ο κ. Θεοχάρης. «Η μείωση του τζίρου στο νησί για τον μήνα Ιούλιο άγγιξε το 80%.

«Καταλαβαίνουμε πως το δεύτερο κύμα της ασθένειας είναι προ των πυλών ενώ το περιμέναμε Οκτώβριο, συμφωνούμε με την πολιτική της κυβέρνησης να προστατέψει τη δημόσια υγεία ωστόσο θεωρούμε το συγκεκριμένο μέτρο μεροληπτικό. Θα έπρεπε να ισχύει για όλη την Ελλάδα».

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα