back to top
17.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

17.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Σόλσκιερ: «Δε θα υπήρχε χρόνος συμμετοχής στους νέους εάν παίζαμε στο Champions League»

Διαβάστε επίσης

Η συμμετοχή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Europa League έδωσε στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ την άνεση να χρησιμοποιήσει νέα σχήματα και τους νεαρούς παίκτες του, ενώ ο Γουίλιαμς θα παίξει στα ημιτελικά.

Αυτό, τουλάχιστον, πιστεύει ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ που δηλώνει ικανοποιημένος με την πορεία της ομάδας στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση αφού μπορεί να δημιουργήσει νέα σχήματα και να δοκιμάσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του στην Ευρώπη.

«Eάν ήμαστε στο Champions League αυτή τη χρονιά, φυσικά, όλοι θέλουμε να είμαστε εκεί, αλλά, ίσως δε θα είχαμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε τον Μπράντον (σ.σ. Γουίλιαμς) όσο θα θέλαμε. Ο Μέισον, για παράδειγμα, και τόσα άλλα νέα παιδιά που είναι στο ξεκίνημα μιας φανταστικής καριέρας.

Το Europa League πάντα βοηθούσε στο να μένει ενωμένη η ομάδα, να υπάρχει ένα γκρουπ που όλοι θα συνεργάζονται, δίνονται στους παίκτες ευκαιρίες, όταν φυσικά τις αρπάζουν. Ο Μπράντον κάθεται δίπλα μου και θα παίξει στα ημιτελικά του Europa League και αυτό είναι για τον ίδιο μια μεγάλη επιτυχία της χρονιάς. Και είναι τέλειος για εμάς», δήλωσε ο Νορβηγός προπονητής.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα