back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εύβοια – καταστροφές:14 άτομα διακομίσθηκαν στο Γ.Ν. Χαλκίδας άλλα μόνο ένα παρέμεινε για νοσηλεία

Διαβάστε επίσης

 

Οι Διασώστες του ΕΚΑΒ, μέχρι στιγμής, παρείχαν επιτόπου επείγουσα προνοσοκομειακή φροντίδα σε 24 συνολικά περιστατικά, εκ των οποίων τα 14 διακομίσθηκαν στο Γ.Ν. Χαλκίδας. Από το Γ.Ν. Χαλκίδας έλαβαν εξιτήριο τα 13 άτομα ενώ 1 άτομο κρίθηκε ότι χρήζει περαιτέρω νοσηλείας. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΕΚΑΒ, με το ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο Γ.Ν. Χαλκίδας οι σωροί 3 ατόμων.
Στις 7:40, το Συντονιστικό Κέντρο του ΕΚΑΒ, έλαβε την πρώτη κλήση για περιστατικό πνιγμού από την περιοχή των Πολιτικών Ευβοίας, όπου και επιχείρησε άμεσα ασθενοφόρο.
Ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Π. Παπαευσταθίου, σε συνεχή επικοινωνία με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας καθώς και της Πολιτικής Προστασίας, μετέβη λίγο μετά τις 11:00 το πρωί στο Γ.Ν. Χαλκίδας και στη συνέχεια στο Κ.Υ. Ψαχνών έτσι ώστε να συντονίσει την παροχή επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας στους διασωθέντες αλλά και να επιβλέψει, συνεπικουρούμενος από τον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας κο Φώτη Σερέτη, τη περαιτέρω νοσοκομειακή φροντίδα όσων κριθεί απαραίτητο.

Ν. Κομνηνού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα