14.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

14.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 23.00

Διαβάστε επίσης

Η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με τον κίνδυνο ενός δεύτερου κύματος της πανδημίας διαμηνύουν οι λοιμωξιολόγοι.. ”Ο δείκτης διασποράς RΟ είναι σταθερά πάνω από ένα, με δυναμική για καθημερινό πολλαπλασιασμό των κρουσμάτων.. Θα πιεστεί το σύστημα υγείας ’’ προειδοποίησε από την τηλεοπτική συχνότητα του skai, ο λοιμωξιολόγος καθηγητής, Νίκος Σύψας.

Μετά και τα 152 νέα κρούσματα κορωνοϊου που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 5421, ωστόσο με ανάρτησή του, ο καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος, κάνει λόγο για 8πλάσιο ή και 10πλασιο αριθμό κρουσμάτων.

Στο μεταξύ, 50 από τους συνολικά 300 εργαζόμενους σε βιομηχανία επεξεργασίας ελαιολάδου στη Χαλκιδική διαγνώστηκαν θετικοί στον ιό, σύμφωνα με όσα δήλωσε μιλώντας στην τηλεόραση του Open, η νομική σύμβουλος της επιχείρησης. Σύμφωνα με την ίδια, ο ιός μεταδόθηκε από δύο εργάτριες που έπεστρεψαν από τις θερινές διακοπές τους στην πατρίδα τους, Αλβανία.

Στο ΦΕΚ δημοσιεύτηκε η νέα απόφαση για την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς και ανοιχτούς χώρους συνάθροισης κοινού, με ισχύ έως τις 31 Αυγούστου.

Υπό έλεγχο τα πύρινα μέτωπα στο Σκούταρη της Ανατολικής Μάνη και στην Φράτσια Κυθήρων.

Την πρόθεσή του να προκηρύξει πρόοωρες εκλογές στον Λίβανο ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της χώρας, Χασάν Ντιάμπ, σε μια προσπάθεια να εκτονώσει την έκρυθμη κατάσταση στην πρωτεύουσα Βηρυτό. Διαδηλωτές έχουν καταλάβει τα κτίρια των Υπουργείων Εξωτερικών και Ενέργειας καθώς και τα γραφεία της ένωσης τραπεζών και καλούν τους πολίτες σε μαζική εξέγερση. Σύμφωνα με τον Ερυθρό Σταυρό, σε 238 ανέρχονται οι τραυματίες, ενώ τα διεθνή μέσα κάνουν λόγο και για έναν νεκρό αστυνομικά. Οι ταραχές ξεκίνησαν στον απόηχο της αιματηρής τριπλής έκρηξης που ισοπέδωσε το λιμάνι της Βηρυτού, αφήνοντας πίσω της 158 νεκρούς και περισσότερους από 5000 τραυματίες.

11 άνθρωποι μεταξύ τους τρια παιδιά, βρήκαν φρικτό θάνατο, σε πυρκαγιά που ξέσπασε στον 11ο όροφο πολυκατοικίας στην πόλη Μπόχουμιν, στην ανατολική Τσεχία.

Καιρός:

Άστατος θα είναι και αύριο ο καιρός στην Αττική, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21ναν έως 30 βαθμούς Κελσίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα