back to top
20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 09:00

Διαβάστε επίσης

Δύο ηλικιωμένοι, ένας άντρας και μία γυναίκα, περίπου 85 ετών έχασαν τη ζωή τους σύμφωνα με την πυροσβεστική στα Πολιτικά Ευβοίας από τις σφοδρές βροχές και καταιγίδες που πλήττουν την περιοχή από νωρίς τα ξημερώματα. Η κακοκαιρία έχει προκαλέσει τεράστια προβλήματα στην Κεντρική Εύβοια κυρίως στα Ψαχνά και Πολιτικά, και στο Βασιλικό Χαλκίδας. Από τις έντονες βροχοπτώσεις φούσκωσαν τα ποτάμια της περιοχής, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν δρόμοι. 25 άτομα έχουν μεταφερθεί από την πυροσβεστική σε ασφαλές σημείο ενώ οι απεγκλωβισμοί συνεχίζονται. Στην περιοχή επιχειρούν ένα Σούπερ Πούμα τρεις λέμβοι, 72 πυροσβέστες με 26 οχήματα. “Υπομονή και ψυχραιμία” συνιστά ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Φάνης Σπανός.

152 νέα κρούσματα κορονοϊού, ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ. Έντονη ανησυχία στους ειδικούς προκαλεί ο τριψήφιος αριθμός των κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας. Σε 212 ανέρχονται οι θάνατοι στη χώρα σε 18 αυξήθηκε ο αριθμός των διασωληνωμένων.

50 από τους συνολικά 300 εργαζόμενους σε μεγάλη βιομηχανία με έδρα στη Χαλκιδική διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό όπως ανακοίνωσε η επιχείρηση και έχουν μπει σε καραντίνα με τους οικείους τους.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως η νέα απόφαση για την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς και ανοιχτούς χώρους συνάθροισης κοινού, με ισχύ έως τις 31 Αυγούστου.

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι πολίτες της Λευκορωσίας με τον νυν πρόεδρο Λουκασένκο να επιδιώκει 6η θητεία εν μέσω διαδηλώσεων για τον τρόπο που έχει διαχειριστεί μέχρι στιγμής την πανδημία του κορονοϊού και την οικονομία.

Πορτογαλικό πυροσβεστικό αεροσκάφος συνετρίβη χθες στα σύνορα με την Ισπανία ενώ συμμετείχε στις προσπάθειες κατάσβεσης δασικής πυρκαγιάς με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο ένας από τους χειριστές του.

Σε εξέλιξη επιχείρηση καθαριότητας στη Βαρβάκειο αγορά από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων.

Καιρός: Άστατος και σήμερα στην Αττική, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Θερμοκρασία από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα