back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Οι «Όρνιθες» του ΚΘΒΕ σε σκηνοθεσία Γιάννη Ρήγα για τρεις παραστάσεις στην Επίδαυρο

Διαβάστε επίσης

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει τη διαχρονική κωμωδία του Αριστοφάνη «Όρνιθες», σε σκηνοθεσία Γιάννη Ρήγα και μετάφραση Κ.Χ. Μύρη, με εξαιρετικούς συντελεστές στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, 7 έως 9 Αυγούστου. Τους κεντρικούς ρόλους ερμηνεύουν ο Ταξιάρχης Χάνος και ο Χρήστος Στέργιογλου, πλαισιωμένοι από πολυπληθή θίασο ηθοποιών.

Ο Πεισθέταιρος και ο Ευελπίδης, απαυδισμένοι από τη διαφθορά σε πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο στην οποία έχει περιέλθει η πόλη, φεύγουν για να βρουν τον Τηρέα, τώρα πια Έποπα, κάποτε άνθρωπο, τώρα τσαλαπετεινό, για να μάθουν από αυτόν και από τα άλλα πουλιά –που πετούν ψηλά και ίσως γνωρίζουν– αν υπάρχει κάποιος τόπος ειρηνικός, να πάνε να ζήσουν εκεί. Μαζί θα ιδρύσουν μια νέα Πολιτεία, μεταξύ ουρανού και γης, που θα εξουσιάζει ταυτόχρονα θεούς και ανθρώπους και όπου τα πουλιά θα έχουν τη θέση που τους αναλογεί.

Με ελληνικούς και αγγλικούς υπέρτιτλους.

Το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου θα πραγματοποιηθεί ακολουθώντας τις ειδικές οδηγίες των υγειονομικών αρχών, με προτεραιότητα τη δημόσια υγεία και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό και τους καλλιτέχνες.

Για λόγους αποφυγής ταλαιπωρίας και λόγω οδηγιών των υγειονομικών αρχών, παρακαλούμε να προσέλθετε 90΄ πριν την έναρξη. Όλες οι θέσεις, κάτω και άνω διαζώματος, είναι αριθμημένες. Τα εισιτήρια είναι απολύτως προσωπικά και μη μεταβιβάσιμα. Κατά την αγορά κάθε εισιτηρίου δηλώνεται το όνομα του προσώπου που θα το χρησιμοποιήσει.

[su_slider source=”media: 249719,249720,249721,249723″ width=”700″ height=”480″ title=”no”]

Ενημερωθείτε για τα ειδικά μέτρα προστασίας που έχει λάβει το Φεστιβάλ για την αντιμετώπιση του COVID-19:

Εισιτήρια:

Διακεκριμένη Ζώνη 50€, Α’ Ζώνη 45€, Β’ Ζώνη 20€ / 13€ Φοιτητικό, Άνω Διάζωμα 14/12/10/8€ & 5€ Ανέργων, ΑΜΕΑ 5€

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα