back to top
21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Η Λιόν έστειλε τον Ολυμπιακό απευθείας στα πλέι οφ του Champions League

Διαβάστε επίσης

Η πρόκριση της Λιόν στέλνει τον Ολυμπιακό απευθείας στα playoffs του Champions League, γλυτώνοντας τον τρίτο προκριματικό και εξασφαλίζοντας ακόμη και σε περίπτωση αποκλεισμού του, την σίγουρη παρουσία του στους ομίλους του Europa League.

H Λιόν γνώρισε την ήττα (2-1) στο Τορίνο από τη Γιουβέντους, αλλά σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του πρώτου ματς στη Γαλλία προκρίθηκε στο Final 8 του Champions League, ένα αποτέλεσμα με θετικό αντίκτυπο για τη νέα ευρωπαϊκή σεζόν του Ολυμπιακού.

Η πρόκριση των Γάλλων στέλνει τους ερυθρόλευκους στα playoffs του Champions League και γλιτώνει έτσι τον τρίτο προκριματικό γύρο. Ακόμη και να αποκλειστεί στα playoffs θα έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στους ομίλους του Europa League.

Ο Άγιαξ είναι επικεφαλής στα playoffs, οπότε  η Λιόν που πέρασε ή η Νάπολι (δεν εξασφάλισαν έξοδο στο Champions League μέσω των αντίστοιχων πρωταθλημάτων), από επικεφαλής των playoffs πηγαίνει στους ομίλους. Ο Ολυμπιακός είναι επικεφαλής του 3ου προκριματικού, οπότε ανεβαίνει κι αυτός γύρο, ώστε στα playoffs (μονοπάτι πρωταθλητών) να έχει 8 ομάδες.

Μοναδική προϋπόθεση να μην κατακτήσει το Champions League της τρέχουσας σεζόν η Λιόν ή η Νάπολι που παίζει το Σάββατο στις 22:00 τη ρεβάνς στη Βαρκελώνη με την Μπαρτσελόνα.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα