back to top
25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 16.00

Διαβάστε επίσης

Συμφωνία που ενισχύει την ειρήνη και τη σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο χαρακτήρισε, με ανάρτησή του στο Τουίτερ, την πρόσφατη υπογραφή της ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδος και Αιγύπτου ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ. Παράλληλα ο κ. Βέμπερ κάλεσε την Ευρωπαϊκή Ένωση να βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της Ελλάδος ενάντια στις προσπάθειες υπονόμευσης του διεθνούς δικαίου από την Τουρκία.

Έντονη ανησυχία στους ειδικούς προκαλεί ο τριψήφιος αριθμός κρουσμάτων κορονοϊού για τέταρτο συνεχόμενο 24ωρο στη χώρα ενώ ανησυχία γεννά και η εικόνα διασποράς του ιού, μία εβδομάδα πριν από τον Δεκαπενταύγουστο.

Τη μετακίνηση του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Πόρου, αποφάσισε το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά από σωρεία καταγγελιών για πλημμελείς ελέγχους αναφορικά με τα μέτρα για τον κορονοϊό. Τα κρούσματα έχουν ξεπεράσει τα 30 ενώ ήδη έχουν τεθεί σε ισχύ έκτακτα περιοριστικά μέτρα σε όλο το νησί.

15 νθημερο λουκέτο και πρόστιμο 10.000 ευρώ επιβλήθηκαν σε γνωστό μπαρ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, καθώς όπως διαπίστωσε η αστυνομία, οι θαμώνες που διασκέδαζαν στο εσωτερικό του καταστήματος, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ξεπερνούσαν κατά πολύ το επιτρεπόμενο όριο.

Σε καραντίνα για τις επόμενες 14 ημέρες έχει τεθεί ξενοδοχείο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς εντοπίστηκε ένα θετικό κρούσμα. Στις εγκαταστάσεις φιλοξενούνται ευπαθείς ομάδες, οι οποίες εξαιτίας υποκείμενων νοσημάτων, δεν μπορούν να διαμένουν στα κέντρα υποδοχής και φιλοξενίας.

Σε εξέλιξη η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σε δασική έκταση στην περιοχή Φράτσια Κυθήρων. Επιχειρούν έξι πυροσβέστες, με τρία οχήματα, και από αέρος, τρία ελικόπτερα.

Για υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς αύριο σε Αττική, Ανατολική Στερεά Ελλάδα, Βόρεια Πελοπόννησο, Ανατολική Μακεδονία, Θράκη, Χαλκιδική, στα νησιά του και του Αιγαίου πελάγους καθώς και στην Κρήτη, προειδοποιεί η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

40 Δήμοι και 400 καλλιτέχνες δίνουν το παρόν στις πολιτιστικές εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής, καλοκαίρι 2020, με δωρεάν παραστάσεις για το κοινό.. Απόψε το θεατρόφιλο κοινό μπορεί να απολαύσει με δωρεάν είσοδο την παράσταση ‘’ Πέρσες’’ στου Αισχύλου στο ΘΕΑΤΡΟ ΑΤΤΙΚΟΥ ΑΛΣΟΥΣ.

Καιρός:

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές αναμένονται τις επόμενες ώρες στην Αττική. Μέγιστη θερμοκρασία 30 βαθμοί Κελσίου..

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα