back to top
20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; 07-08-2020

Διαβάστε επίσης

Μια μουσικοθεατρική παράσταση που πραγματεύεται την απώλεια, η Pietà, έρχεται απόψε Φεστιβάλ Ρεματιάς 2020 – Νύχτες Αλληλεγγύης. Δυο ερμηνεύτριες, η ηθοποιός Εβελίνα Αραπίδη και η υψίφωνος Μάιρα Μηλολιδάκη ανεβαίνουν στη σκηνή του Θεάτρου Ρεματιάς και αποτυπώνουν τρεις βιβλικές γυναικείες μορφές. Το κείμενο, τη μουσική και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Στεφανακίδης. Δελτία εισόδου διανέμονται ηλεκτρονικά.

Μεταφερόμαστε στον κινηματογράφο Ριβιέρα όπου μέχρι την Τετάρτη 12 του μηνός μας περιμένει ένα αφιέρωμα στον εκπρόσωπο του του Νέου Γερμανικού Κινηματογράφου, Βιμ Βέντερς, με πέντε ταινίες του να προβάλλονται όλες τις ημέρες εκτός Σαββάτου, στις 11 το βράδυ.

Και ο Γιώργης Χριστοδούλου, αναλαμβάνει ρόλο αφηγητή για να εξιστορήσει τις άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του Αττίκ, ενώ ερμηνεύει με τη συνοδεία δύο μουσικών τα τραγούδια του μεγάλου συνθέτη. «Ο Αττίκ στο Παρίσι …» του Γιώργη Χριστοδούλου παρουσιάζεται απόψε στις 8.30 στο υπαίθριο θέατρο Κολωνού. Εισιτήρια στην προπώληση 10 ευρώ.

Ήταν οι προτάσεις της ημέρας από τη Νάνσυ Αγγελοπούλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα