back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Καλοκαίρι χωρίς COVID-19» στη Δυτική Ελλάδα

Διαβάστε επίσης

Στοχεύοντας να ενισχύσει το τουριστικό προϊόν της περιοχής, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δημιούργησε ένα βίντεο με τιτλο «Καλοκαίρι χωρίς COVID-19» ,το οποίο προωθείται μέσω του διαδικτύου και των social media, έτσι ώστε να γίνει γνωστή η Δυτική Ελλάδα σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι του εσωτερικού τουρισμού.

«Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η Δυτική Ελλάδα, μπορεί να αντλήσει ένα πολύ μεγάλο μέρος του εσωτερικού τουρισμού», δήλωσε σε σχετική εκδήλωση, ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης  «Γιατί εδώ ερχόμαστε όλοι στην άνεση και την ασφάλεια του αυτοκινήτου μας. Είμαστε μία περιοχή που δεν είναι ακριβή, είναι όμορφη, διαθέτει πανέμορφες ακρογιαλιές, πολλά σημεία που μπορεί κάποιος να επισκεφθεί, αλλά και μία περιοχή στην οποία ο καθένας μπορεί να βρει τα πάντα. Ηρεμία και… φασαρία. Ξεκούραση και έντονη ζωή. Φύση και μεγάλα αστικά κέντρα».

Ο κ. Φαρμάκης επεσήμανε επίσης την ευθύνη όλων για τη διατήρηση της περιοχής covid safe. «Αν φέτος, πετύχουμε να αποδείξουμε πως είμαστε μία περιοχή, την οποία αξίζει κάποιος να επισκεφθεί, αλλά και να εμπιστευτεί, θα έχουμε κερδίσει ένα μεγάλο στοίχημα ενόψει της επόμενης θερινής σαιζόν. Γιατί το μυαλό μας βρίσκεται και στην επόμενη χρονιά» τόνισε χαρακτηριστικά.

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα