back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έτοιμος να γράψει ιστορία στο “Μολινό” ο Ολυμπιακός

Διαβάστε επίσης

Έτοιμος να γράψει μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του είναι απόψε ο Ολυμπιακός που κοντράρεται στο “Μολινό” με τη Γουλβς για την πρόκριση στους «8» του Europa League.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Αγγλία τη Γουλβς στη ρεβάνς του 1-1 του Καραϊσκάκη και θέλει να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στους «8» του Europa League και να βρεθεί στα γήπεδα της Γερμανίας για την τελική φάση της διοργάνωσης. Έξι μήνες μετά την επική πρόκριση επί της Άρσεναλ, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο «Νησί» με στόχο να κάνει ακόμα μία υπέρβαση και να συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι.

Η αποστολή του Ολυμπιακού είναι πολύ δύσκολη, απέναντι σε μια από τις κορυφαίες αγγλικές ομάδες των τελευταίων ετών, η οποία τερμάτισε πίσω από τις μεγάλες δυνάμεις της Premier League, στην 7η θέση του πρωταθλήματος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως έχει καταλήξει και στη βασική ενδεκάδα του ματς. Όλα δείχνουν λοιπόν πως η ενδεκάδα στο σπουδαίο ματς με τη Γουλβς θα είναι η εξής: Ο Αλέν αντί του τραυματία Σα στο τέρμα, Ομάρ, Μπα, Σισέ και Τσιμίκα στην άμυνα, Γκιγιέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκης στην τριάδα της μεσαίας γραμμής και Βαλμπουενά, Μασούρας στο πλευρό του Ελ Αραμπί.

Η μόνη περίπτωση να υπάρξει αλλαγή είναι αν επιλεχθεί ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς στο αρχικό σχήμα αντί του Γιώργου Μασούρα.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί από το CosmoteSport 1.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα