back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανεμιστήρες: Η εύκολη και οικονομική λύση του Καλοκαιριού

Διαβάστε επίσης

Η εύκολη και οικονομική λύση του Καλοκαιριού για δροσιά στο σπίτι είναι ο ανεμιστήρας. Με τον ανεμιστήρα εξοικονομείς ενέργεια στην χρήση του ηλεκτρικού ρεύματος, σε αντίθεση με τα κλιματιστικά που πολλές φορές «φουσκώνουν» τον λογαριασμό της ΔΕΗ.

Παράλληλα, με την χρήση ενός ανεμιστήρα στο σπίτι μειώνεται το κόστος της αγοράς.
Οι ανεμιστήρες νέας τεχνολογίας δεν θυμίζουν σε τίποτα τους παλαιότερους παραδοσιακούς.

Η νέα τεχνολογία παρέχει την δυνατότητα ενός ανεμιστήρα που εκτοξεύει νερό που ψύχεται από εσωτερικό μηχανισμό δροσίζοντας έτσι όλο τον χώρο, χρήση κοντρόλ χειρισμού από μακριά, αλλά και τον ανεμιστήρα οροφής που δροσίζει, ενώ καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια.

Πλέον έχουν βγει και μοντέλα δαπέδου με υδρονέφωση εφόσον επιλέξετε αυτή τη λειτουργία. Μικροσωματίδια νερού γεμίζουν την ατμόσφαιρα δροσίζοντάς σας χωρίς να σας βρέχουν. Η υγρασία που δημιουργείται φέρνει στα σωστά επίπεδα τον ξηρό αέρα που δημιουργεί η ζέστη.

Οι απλοί ανεμιστήρες δαπέδου ή με βάση ξεκινούν από 15 ευρώ οι απλοί και ανάλογα την ισχύ τους σε watt και την ποιότητα τους φτάνουν μέχρι και τα 70- 80 ευρώ. Οι πιο ακριβοί διαθέτουν και κοντρόλ για την χρήση από μακριά. Οι απλοί ανεμιστήρες οροφής ξεκινούν από 25 ευρώ, οι μεσαίοι με πιο αυξημένη ισχύ σε watt που διαθέτουν και λάμπα δωματίου κυμαίνονται από 65-85 ευρώ και υπάρχουν και οι πιο ακριβοί που φτάνουν στα 120 ευρώ και παρέχουν στον καταναλωτή 10ετή εγγύηση.

Τέλος, οι επαγγελματικοί ανεμιστήρες που εκτοξεύουν νερό που προηγουμένως ψύχεται από εσωτερικό μηχανισμό και προφέρουν σημαντικές ανάσες δροσιάς στο σπίτι, θεωρούνται οι ακριβότεροι στο είδος τους και κοστίζουν 190 ευρώ.

[su_image_carousel source=”media: 251121,251117,251120,251119,251118″]

Κώστας Κορέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα