back to top
21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

US Open: Στο Νο 4 του κυρίως ταμπλό ο Τσιτσιπάς

Διαβάστε επίσης

Πιθανότητες να κάνει μια καλή πορεία στο US Open έχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά την δημοσιοποίηση της αρχικής λίστας των συμμετοχών, με τον Έλληνα τενίστα να είναι τέταρτος μεταξύ των παικτών που βρίσκονται στο “Top 10” της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Τσιτσιπάς ο οποίος είναι Νο 6 στον κόσμο, βρίσκεται στο Νο 4 του κυρίως ταμπλό, καθώς ο κάτοχος του τίτλου, Ράφα Ναδάλ και ο Ρότζερ Φέντερερ δεν θα μετάσχουν στη διοργάνωση που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί το διάστημα 31/8-13/9 στη Νέα Υόρκη.

Πάνω από τον Τσιτσιπά στην αρχική λίστα συμμετοχών βρίσκονται ο Σέρβος Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος είναι Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, καθώς και οι Ντόμινικ Τιμ (Αυστρία) και Ντανίλ Μεντβέντεφ (Ρωσία). Συνολικά επτά παίκτες από το “Top 10” βρίσκονται στη λίστα συμμετοχών, με τους υπόλοιπους να είναι ο Γερμανός Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο Ιταλός Ματέο Μπερετίνι και ο Βέλγος Νταβίντ Γκοφέν.

Στο μεταξύ, εννέα παίκτριες από το “Top 10” της παγκόσμιας κατάταξης βρίσκονται στην αρχική λίστα συμμετοχών στο γυναικείο τουρνουά, με τη Ρουμάνα Σιμόνα Χάλεπ να είναι Νο 1 στο ταμπλό. Στο Νο 5 του ταμπλό βρίσκεται η Καναδή -κάτοχος του τίτλου- Μπιάνκα Αντρεέσκου, ενώ στο Νο 8 είναι η Αμερικανίδα Σερένα Ουίλιαμς, έξι φορές νικήτρια στο US Open και κάτοχος συνολικά 23 τίτλων σε τουρνουά γκραν σλαμ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα