back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Super League: Συμμαχία 7 ΠΑΕ για κεντρική διαχείριση στα τηλεοπτικά

Διαβάστε επίσης

Επτά ομάδες, μεταξύ των οποίων ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, γνωστοποίησαν ότι δεν θα υπογράψουν την προκήρυξη του πρωταθλήματος, εάν δεν εξασφαλιστεί τηλεπτικό συμβόλαιο για όλες τις ομάδες και η Λίγκα δεν μπει σε καθεστώς κεντρικής διαχείρισης από το 2021-2022.

Την ομόφωνη απόφαση να μην υπογράψουν την προκήρυξη για το νέο πρωτάθλημα αν δεν εξασφαλιστεί τηλεοπτικό συμβόλαιο για όλες τις ομάδες στη Super League πήραν επτά ΠΑΕ.

Πρόκειται για τις ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, Λαμία, Ξάνθη, Παναιτωλικός και Βόλος, που θέτουν ως απαραίτητο όρο την τηλεοπτική «στέγη» όλων των ομάδων, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα βιωσιμότητας στην σεζόν.

Το γεγονός αυτό γνωστοποίησε ο Βόλος μέσω ανακοίνωσής του:

Οι ομάδες: ΒΟΛΟΣ – ΛΑΜΙΑ – Α.Ο. ΞΑΝΘΗ – Ο.Φ.Η. – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ –ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – Π.Α.Ο.Κ., μετά τη σημερινή συνάντηση αποφάσισαν και δεσμεύθηκαν ότι προκειμένου να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα των ομάδων και η τήρηση του υγιούς ανταγωνισμού στο πρωτάθλημα δεν θα εγκρίνουν την προκήρυξη του επόμενου πρωταθλήματος, σε περίπτωση που δεν εξασφαλιστούν τηλεοπτικά συμβόλαια για το σύνολο των ομάδων της Super League 1.

Απώτερη επιδίωξη των ανωτέρω ομάδων είναι από την αγωνιστική περίοδο 2021 – 22 να επανέλθει η Super League σε καθεστώς Κεντρικής Τηλεοπτικής Διαχείρισης.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα