back to top
18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΠΟΥ ΘΑ ΠΆΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; 05-08-2020

Διαβάστε επίσης

Η μουσικοθεατρική παράσταση «Άδεια ποδηλάτου» σε σκηνοθεσία Κερασίας Σαμαρά με τη συμμετοχή του πιανίστα Γιώργου Κομπογιάννη, ανεβαίνει απόψε στις 8.30 στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του ΟΠΑΝΔΑ. Η είσοδος είναι ελεύθερη με δελτία εισόδου τα οποία εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα, μπορούμε να προμηθευτούμε δύο ώρες πριν την έναρξη από το θέατρο Κολωνού.

Το έργο του Richard Long “Athens Slate Line”, παρουσιάζεται έως τις 30 Σεπτεμβρίου στον Περίπατο που οδηγεί στο Ιερό Διονύσου Ελευθερέως στη Νότια Κλιτύ της Ακρόπολης, στο πλαίσιο του θεσμού «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός» του Υπουργείου Πολιτισμού το οποίο συμπράττει με τον οργανισμό ΝΕΟΝ ενεργοποιώντας έναν αρχαιολογικό χώρο σε συνάρτηση με τη σύγχρονη τέχνη.

Ενώ στα μουσικά, ο κιθαρίστας Διονύσης Πολυγένης και ο κοντραμπασίστας Κίμων Καρούτζος, που ζουν και δραστηριοποιούνται στην μουσική σκηνή στην Νέας Υόρκης τα τελευταία χρόνια, υποδέχονται την ερμηνεύτρια Ξένια Ντάνια, με jazz standards και soul classics στην αυλή της Αφρικάνα στο Γκάζι από τις 9.30.

Ήταν οι προτάσεις της ημέρας από τη Νάνσυ Αγγελοπούλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα