back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στάθης Δρογώσης: «Είναι εξωφρενικό να δίνει μάχη όλος ο πλανήτης εναντίον μιας θανατηφόρας ασθένειας και κάποιοι να εκφράζουν ναζιστικές απόψεις»

Διαβάστε επίσης

«Είναι εξωφρενικό να δίνει μια μάχη όλος ο πλανήτης εναντίον μιας ύπουλης και θανατηφόρας ασθένειας και κάποιοι να εκφράζουν ναζιστικές απόψεις» είπε στον Αθήνα 9.84 και στη Στέλλα Παπαμιχαήλ ο γνωστός μουσικός και ενορχηστρωτής, Στάθης Δρογώσης.

Ο κ. Δρογώσης με μια φράση παρότρυνε τους καλλιτέχνες -μέσω των social media- να απέχουν από τη συνομωσιολογία: «Παίξτε την κιθάρα σας και τα τραγούδια σας και αφήστε τους επιστήμονες να κάνουν τη δουλειά τους».

Αυτή η φράση, ξεσήκωσε αντιδράσεις και μέσα από τον καλλιτεχνικό χώρο, ενώ όπως μας αποκάλυψε ο κ Δρογώσης, δέχεται ακόμη και απειλητικά μηνύματα.

«Ένας καλλιτέχνης πρέπει να είναι με τον άνθρωπο,εγώ από το πρωί δέχομαι μηνύματα μίσους ακόμα και από καλλιτέχνες και έχω σοκαριστεί.
Με λένε τσιράκι του συστήματος, όλα αυτά από τη μία είναι αστεία, από την άλλη όμως όχι. Ακούγονται πια ναζιστικές απόψεις όπως δεν πειράζει κάποιοι γέροι θα πεθάνουν, κάποιοι που έχουν διαβήτη, είναι φασισμός να φοράς μάσκα κτλ.
Αυτές οι απόψεις λοιπόν είναι οι απόψεις του ναζιστικού κόμματος της Γερμανίας του 1933, να πεθάνουν οι ανάπηροι, να πεθάνουν οι τσιγγάνοι, όλα αυτά τα έλεγαν οι ναζί» επισήμανε.

Εγώ,πρόσθεσε, «θέλησα να πω στα Σωματεία συνθετών, στιχουργών και σε όλους τους συναδέλφους, ότι πρέπει να αντιδράσουμε και να βγάλουμε μια κοινή ανακοίνωση στην οποία θα αναφερόμαστε στην ύπαρξη του ιού , στα μέτρα για τη σωστή διοργάνωση συναυλιών. Να στηρίξουμε τα μέτρα προστασίας κατά του ιού»

Και συνέχισε λέγοντας:«Είναι εξωφρενικό να δίνει μια μάχη όλος ο πλανήτης εναντίον μιας ύπουλης και θανατηφόρας ασθένειας και κάποιοι που απλά τραγουδούν καλά ή γράφουν όμορφα τραγούδια να εκφράζουν τέτοιες απόψεις που οδηγούν στο θάνατο και στη σαπίλα» κατέληξε ο Στάθης Δρογώσης.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα