back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παναθηναϊκός: O Τζος Γκρέι ψηλά στη λίστα του Βόβορα

Διαβάστε επίσης

Στον Παναθηναϊκό έχουν «κυκλώσει» το όνομα του 27χρονου Αμερικανού γκαρντ, Τζος Γκρέι, για την θέση του βασικού πλέι μέικερ.

Μετά τις εξελίξεις με τον Νίκολα Λαπροβίτολα, ο Παναθηναϊκός πρέπει να προχωρήσει παρακάτω γιατί πιέζεται από τον χρόνο αναφορικά με τον παίκτη που θα καλύψει τη θέση του βασικού πλέι μέικερ.

Στα χέρια του Γιώργου Βόβορα υπάρχουν πολλά ονόματα που μπορούν να προσφέρουν αλλά και είναι οικονομικά προσιτοί. Ένας από αυτούς είναι ο Αμερικανός Τζος Γκρέι. Είναι ένας παίκτης που αρέσει στο τεχνικό τιμ των πρασίνων, αλλά δεν διαθέτει καθόλου εμπειρία Ευρώπη, καθώς από την αρχή της καριέρας του αγωνίζεται στην ΗΠΑ.

Ο 27χρονος γκαρντ έχει από το καλοκαίρι two-way contract με τους Πέλικανς ενώ το μεγαλύτερο διάστημα την προηγούμενη σεζόν το πέρασε στην θυγατρική τους ομάδα, τους Μπέιχοκς έχοντας εξαιρετικά νούμερα. Πέτυχε 22,5 πόντοι, ενώ είχε 5,3 ριμπάουντ και 6,9 ασίστ με 2,3 κλεψίματα ανά ματς στην G-League, χωρίς να μπορέσει να πάρει κι άλλες ευκαιρίες στην ομάδα της Νέας Ορλεάνης.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα