back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τέσσερις λωρίδες τα οχήματα στην Πανεπιστημίου

Διαβάστε επίσης

Τέσσερις οι λωρίδες κυκλοφορίας από σήμερα για τα οχήματα στην Πανεπιστημίου.

Ο Δήμος Αθηναίων υλοποίησε άμεσα την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση στον δρόμο της Πανεπιστημίου. Με ανακούφιση υποδέχονται οι οδηγοί την απόδοση της τέταρτης κυκλοφοριακής λωρίδας.

Σε τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας κινούνται από σήμερα τα οχήματα στην οδό Πανεπιστημίου, με τους οδηγούς να υποδέχονται με ανακούφιση τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που προήλθαν μετά από την εισήγηση του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και την κατά πλειοψηφία έγκριση από τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου.

Τα συνεργεία του δήμου Αθηναίων μέσα στο Σαββατοκύριακο δούλεψαν «πυρετωδώς» μετακινώντας τις ζαρντινιέρες του Μεγάλου Περιπάτου και η τέταρτη λωρίδα κυκλοφορίας με ειδική κίτρινη διαγράμμιση αποδόθηκε από σήμερα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς προκειμένου να περιοριστούν τα φαινόμενα της κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Στο πλαίσιο των νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων μετακινήθηκαν και οι στάσεις των λεωφορείων, ενώ όπως πληροφορηθήκαμε από καταστηματάρχες του κέντρου μέσα στις επόμενες μέρες θα συνεχιστούν από τα συνεργεία του δήμου οι εργασίες για τον καθορισμό των λωρίδων για πεζούς και ποδήλατα.

Οι οδηγοί, με τους οποίους μίλησε ο 9.84, δηλώνουν ότι η απόδοση μιας επιπλέον λωρίδας στην Πανεπιστημίου θα βοηθήσει πολύ το κυκλοφοριακό πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με τα έργα του Μεγάλου Περιπάτου και όταν μέχρι πρότινος τα οχήματα κινούνταν από τρεις λωρίδες κυκλοφορίας.

[su_image_carousel source=”media: 249256,249255,249253,249252,249251,249250,249249″]

Κώστας Κορέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα