back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Super League 1: Η πρόταση Αλαφούζου για τα τηλεοπτικά και οι αντιδράσεις

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του Γιάννη Αλαφούζου για να έχουν όλες οι ομάδες τηλεοπτικό συμβόλαιο στο ξεκίνημα του επόμενου πρωταθλήματος, η Super League ΤV και οι αντιδράσεις που υπήρξαν.

Πρόταση για τα τηλεοπτικά κατέθεσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, κάνοντας λόγο για τηλεοπτική κατοχύρωση των ομάδων της Super League 1 στο ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος. Εν ολίγοις, να αποτελεί προϋπόθεση για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2020-21 το να έχουν όλες οι ομάδες “τηλεοπτική στέγη”.

Ο Γιάννης Αλαφούζος κατέθεσε την συγκεκριμένη πρόταση όπως και την δημιουργία… Super League ΤV μελλοντικά, ώστε ο συνεταιρισμός να ελέγχει μόνος του τα δικαιώματα και την εικόνα του, ενώ τόνισε ακόμα πως “ο μόνος ενδιαφερόμενος είναι η NOVA. Η COSMOTE δεν ενδιαφέρεται για το πρωτάθλημα”.

Στη συνέχεια κατέθεσε και μια άλλη πρόταση: «Τον χειμώνα, όμως, πρέπει να κάτσουμε να συζητήσουμε όλες οι ομάδες μεταξύ μας για να δημιουργήσουμε το Super League TV και να ελέγχουμε μόνοι μας τα δικαιώματα και την εικόνα μας».

Ακόμα, πρότεινε αναβολή της έναρξης του πρωτάθλημα εάν δεν έχουν όλες οι ομάδες συμβόλαιο. Έντονη ήταν η αντίδραση ομάδων που είχαν συμβόλαιο. «Υπάρχουν ρήτρες στα συμβόλαιά μας, πώς θα συζητήσουμε και θα ψηφίσουμε κάτι τέτοιο», αντέδρασε ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, στήριξε την πρόταση Αλαφούζου για να αντιδράσει εκ νέου ο Τάκης Αγραφιώτης: «Το πρωτάθλημα αρχίζει 12 Σεπτεμβρίου. Έχουμε μπροστά μας πάνω από ένα μήνα για συζητήσεις με τα κανάλια. Ας δούμε τι θα γίνει στα ραντεβού που έχετε να κάνετε. Πάντως, εδώ γίνονται αλλοπρόσαλλα πράγματα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή, κάθε μέρα».

Οι Ολυμπιακός, Άρης και ΑΕΛ δεν συμφώνησαν, έχοντας τις αντιρρήσεις του στην πρόταση που έγινε από τον μεγαλομέτοχο του τριφυλλιού, αλλά τελικά η πρόταση υπερψηφίστηκε με 11-3.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα