back to top
16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Φαβορί η Αθήνα για το Final 8 του Basketball Champions League

Διαβάστε επίσης

H Αθήνα και το κλειστό του ΟΑΚΑ φαίνεται πως είναι το φαβορί για να φιλοξενήσει το Final 8 του Basketball Champions League.

Ο κορονοϊός και η αύξηση των κρουσμάτων ανά την Ευρώπη έχει βάλει εκ νέου σε σκέψεις την FIBA σχετικά με το που θα γίνει το Final 8 του Basketball Champions League.

Η ισραηλινή ιστοσελίδα sports.walla.co.il σε δημοσίευμά της αποκαλύπτει πως το Final 8 δεν θα διεξαχθεί τελικά στην Ιερουσαλήμ, με την Αθήνα να είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τη διοργάνωση. Όπως σημειώνεται, η έξαρση του Covid-19 δεν αφήνει περιθώριο στο Ισραήλ για να διοργανώσει εκεί το τουρνουά και για αυτό θα αλλάξει το μέρος διεξαγωγής του.

Προβάδισμα έχει το ΟΑΚΑ, με οικοδέσποινα την ΑΕΚ, καθώς η ελληνική κυβέρνηση έχει εκφράσει την επιθυμία της να επαναφέρει τον κόσμο στα γήπεδα και δεν είναι απίθανο τον Σεπτέμβριο το τουρνουά του BCL να γίνει τελικά στην Ελλάδα.

Ταυτόχρονα τονίζεται πως εκτός από τα τεστ για τον κορονοϊό που πρέπει να γίνουν στην Ιερουσαλήμ σε παίκτες και τεχνικά τιμ και η καραντίνα που πρέπει να περάσουν όλοι σε ένα ξενοδοχείο, το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στο Ισραήλ είναι το που θα γίνουν τα gala, που θα εγκατασταθούν τα Μέσα και οι προσκεκλημένοι της FIBA.

Η οριστική απόφαση της FIBA θα παρθεί τις επόμενες δυο εβδομάδες, με την ιστοσελίδα του Ισραήλ να υποστηρίζει πως το ΟΑΚΑ θα είναι το γήπεδο που θα διεξαχθεί το τουρνουά.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα