back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 11:00

Διαβάστε επίσης

Εντατικοί είναι οι έλεγχοι για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού, από Αστυνομία, Τροχαία και Λιμενικό για την τήρηση των μέτρων.

Λουκέτα και τσουχτερά χρηματικά πρόστιμα έχουν ήδη επιβληθεί σε μπαρ και συναυλιακούς χώρους, όπου παρατηρήθηκε συνωστισμός και μη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Εντατικοί οι έλεγχοι και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για χρήση μάσκας και στα ΚΤΕΛ για υπεράριθμους επιβάτες.

Ανησυχία προκαλεί η εκρηκτική αύξηση των κρουσμάτων κορονοιού τις τελευταίες ημέρες στα αστικά κέντρα. Χθες ανακοινώθηκαν 110 νέα περιστατικά, τα 60 εξ αυτών σε Θεσσαλονίκη και Καβάλα. Στην Καβάλα, βρίσκονται τρία κλιμάκια του ΕΟΔΥ, τα οποία προχώρησαν σε διαγνωστικά τεστ και ιχνηλάτηση των επαφών των εργαζομένων σε επιχείρηση επεξεργασίας κρέατος σε περιοχή του δήμου Παγγαίου, μετά τον εντοπισμό των 24ων κρουσμάτων μεταξύ των εργαζομένων. Ανάλογη ιχνηλάτηση των επαφών και στα κρούσματα μεταξύ των καλεσμένων σε γαμήλια τελετή στη Θεσσαλονίκη.

Νέα αξιολόγηση των δεδομένων αναμένεται να γίνει αύριο κατά την τηλεδιάσκεψη που θα έχουν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα.

Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση 35χρονου υποβρύχιου αλιέα στη θαλάσσια περιοχή του Πόρτο Ράφτη. Ο άνδρας, ο οποίος αναζητείτο από χθες, εντοπίστηκε σήμερα νεκρός.

Έκρηξη σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων προκάλεσαν άγνωστοι λίγο πριν από τις 5 τα ξημερώματα στο Τριάδι, ανατολικά της Θεσσαλονίκης. Οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν τα χρήματα από το ATM, το οποίο ήταν εγκατεστημένο σε πρόσοψη σούπερ μάρκετ.

ΚΑΙΡΟΣ

Αρχικά αίθριος στην Αττική. Από τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Θερμοκρασία από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα