back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η 5η σεζόν του La Casa De Papel θα είναι και η τελευταία

Διαβάστε επίσης

Το πλάνο του Professor φτάνει την ολοκλήρωση του, καθώς όπως αναφέρει το Entertainmnet Weekly, το La Casa De Papel θα ολοκληρωθεί με την 5η του σεζόν.

Παράλληλα, η παραγωγή για την ερχόμενη και τελευταία πλέον σεζόν θα ξεκινήσει στην Δανία, προτού τα γυρίσματα συνεχιστούν σε Ισπανία και Πορτογαλία.

Τα νέα όμως δεν σταματάνε εδώ, καθώς στο cast θα προστεθούν δύο νέα πρόσωπα. Αυτά είναι ο Miguel Ángel Silvestre (Sense8) και ο Patrick Criado (Mar de plástico).

Ο δημιουργός της σειράς, Álex Pina, είπε τα εξής για την ολοκλήρωση της σειράς αλλά και για τους νέους χαρακτήρες:

Πάμε πλέον από ένα παιχνίδι σκακιού, σε μια στρατηγική πολέμου: επίθεση και διαμάχη. Αυτός ο νέος στόχος θα κρίνει πολλά την ώρα που διατηρούμε την ιστορία φρέσκια και κρατάμε την αδρεναλίνη που πάντα “τρέχει” στο Money Heist. Ο πόλεμος που θα ξεκινήσει είναι το πιο επικό κομμάτι απ’όσα έχουμε γυρίσει. Τώρα, αναφορικά με τους νέους χαρακτήρες, πάντα προσπαθούμε οι αντίπαλοι να είναι χαρισματικοί και έξυπνοι. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, σε μία σειρά πολεμικού τύπου, ψάχνουμε επίσης για χαρακτήρες των οποίων η ευφυΐα μπορεί να είναι αντάξια με αυτήν του Professor.

Την είδηση έκανε γνωστή και ο επίσημος λογαριασμός της σειράς στο Facebook:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα