back to top
20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Der Spiegel : «Η Μάντσεστερ Σίτι είπε ψέματα στο CAS»

Διαβάστε επίσης

Το γερμανικό περιοδικό πυροδότησε «βόμβα» σχετικά με την εκδίκαση της Μάντσεστερ Σίτι στο CAS, με τους πολίτες να δίνουν τη δική τους απάντηση επί του θέματος.

Η Μάντσεστερ Σίτι θα αγωνίζεται κανονικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μετά την απόφαση του CAS για άρση της ποινής διετούς αποκλεισμού από την Ευρώπη.

Ωστόσο, το Der Spiegel, σε δημοσίευμά του, υποστήριξε ξεκάθαρα ότι η Μάντσεστερ Σίτι είπε ψέματα στο CAS και έκανε λόγο για νέα e-mail, όπως αυτά στα οποία στηρίχθηκε η UEFA για να αποφασίσει την τιμωρία, που το αποδεικνύουν, θεωρώντας ότι η υπόθεση σε καμία περίπτωση δεν έχει κλείσει.

Υπενθυμίζεται πως η περιπέτεια της Σίτι ξεκίνησε από εφτά e-mail που δημοσίευσε το γερμανικό περιοδικό και φωτογράφιζαν φουσκωμένη χορηγία από εταιρεία συμφερόντων των αφεντικών της αγγλικής ομάδας.

Το Der Spiegel επανήλθε στο θέμα, με τη Σίτι να βγάζει ανακοίνωση, στην οποία υποστηρίζει ότι «τα ερωτήματα και τα ζητήματα που προβάλλει το «Der Spiegel» μοιάζουν να είναι μια κυνική προσπάθεια να δικάσει δημοσίως εκ νέου».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα