back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 23:00

Διαβάστε επίσης

Με ανάκληση των αδειών των εργαζομένων και αύξηση των δρομολογίων επιχειρεί τώρα το υπουργείο Μεταφορών να δώσει λύση στις εικόνες συνωστισμού στις συγκοινωνίες που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα. Έτσι μειώνεται στα 6 λεπτά, από 7, για τον Αύγουστο η αναμονή για το επιβατικό κοινό στις γραμμές 2 και 3 του μετρό ενώ πυκνώνουν και τα δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ. Εφόσον, χρειαστεί, θα υπάρξουν πρόσθετες παρεμβάσεις, ανάλογα με τη διαμόρφωση των αναγκών.

Στα 78 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο από τα οποία τα 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 4.477, εκ των οποίων το 54.8% αφορά άνδρες. Τα 1.267 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.218 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. Τις τελευταίες ώρες καταγράφηκαν τρεις ακόμη θάνατοι, με τον συνολικό αριθμό να ανέρχεται στους 206. Εννέα ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, με διάμεση ηλικία 53 ετών, ενώ 127 έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Δημήτριος Κράνης, με επιστολή που απέστειλε στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, υπέβαλε την παραίτησή του από τα καθήκοντά του. Οι λόγοι της παραίτησης, όπως αναλύονται στην επιστολή και όπως από καιρό είχε γνωστοποιήσει στον Πρωθυπουργό, είναι προσωπικοί και συνδέονται με τις επιστημονικές του υποχρεώσεις. Ο Πρωθυπουργός τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στο έργο της Κυβέρνησης. Τις αρμοδιότητες του κ. Κράνη θα ασκεί ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κώστας Τσιάρας.

Υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνης αποκάλυψαν οι έλεγχοι του τμήματος δίωξης λαθρεμπορίου των τελωνείων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ). Το κοντέινερ είχε δηλωθεί ότι περιέχει μπανάνες και επιλέχθηκε μέσω του συστήματος ανάλυσης κινδύνου για έλεγχο. Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν 60 πακέτα κοκαΐνης συνολικού βάρους 70,5 κιλών.Το φορτίο προερχόταν από τη Νότια Αμερική και είχε ως προορισμό χώρα των δυτικών Βαλκανίων. Τα ναρκωτικά ήταν επιμελώς κρυμμένα στον εσωτερικό χώρο του κοντέινερ και συγκεκριμένα στα ψυκτικά μηχανήματα. Ήδη έχει ενημερωθεί ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πειραιά και διενεργείται προανακριτική εξέταση.

Γενικά αίθριος ο καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, στην Αττική. Θερμοκρασία από 27 έως 38 βαθμούς. 31ενας βαθμοί αυτή την ώρα στην Τεχνόπολη εδώ στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα