back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σ.Λάμπρου: Οι προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής είναι άλλες και όχι το κτίσιμο σχολείων και παιδικών σταθμών.

Διαβάστε επίσης

Στο ζήτημα της εξαίρεσης του Δήμου Αθηναίων από την εφαρμογή της δίχρονης υποχρεωτικής Προσχολικής Αγωγής για την επόμενη χρονιά αναφέρθηκε μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στην Ελευθερία Κουμάντου ο δημοτικός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Στέλιος Λάμπρου.

«Η εξέλιξη αυτή έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο χιλιάδες οικογένειες που είχαν υποβάλλει αιτήσεις» είπε ο κ Λάμπρου, καταλογίζοντας ευθύνες στις κυβερνησεις, -προηγούμενες και τωρινή- και στις Δημοτικές Αρχές.

«Η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ψήφισε και εφάρμοσε εν μέρει το νόμο, δεν εξασφάλισε ποτέ την απαραίτητη χρηματοδότηση για κατάλληλες κτιριακές υποδομές και έτσι φτάσαμε στο σημείο να ακυρωθεί το πρόγραμμα για το Δήμο της Αθήνας»,ανέφερε ο κ Λάμπρου καταλογίζοντας ευθύνες και στη σημερινή Δημοτική Αρχή λέγοντας πως οι προτεραιότητες της είναι άλλες.

«Όταν πρόκειται να φτιάξουμε το κέντρο της Αθήνας και τους πεζόδρομους, υπάρχει νομοθεσία και η ΚΥΑ που το προβλέπει με άμεσο τρόπο, όταν πρόκειται όμως για το κτίσιμο σχολείων και παιδικών σταθμών οι καθυστερήσεις είναι τεράστιες»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα