back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; 30-07-2020

Διαβάστε επίσης

Από τον Κήπο του Μεγάρου και το AnnexM ξεκινάμε, όπου φιλοξενούνται οι τρεις βιντεοεγκαταστάσεις της ατομικής έκθεσης “Δομές συναισθημάτων” του εικαστικού Γιώργου Δρίβα. Καθημερινά μετά τη δύση του ηλίου και μέχρι τα μεσάνυχτα ο καλλιτέχνης ξεδιπλώνει διαφορετικές εκδοχές της ίδιας ιστορίας. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η Katerine Duska και ο Leon of Athens, δυο τραγουδοποιοί της σύγχρονης ποπ, θα συναντηθούν απόψε στη σκηνή της Τεχνόπολης, εδώ στο Γκάζι, με τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία, αλλά και μουσική που τους έχει εμπνεύσει. Τη συναυλία που θα μεταδοθεί και ζωντανά μέσω διαδικτύου, θα ανοίξει ο SneakyBlack.

Μια διαφορετική καλοκαιρινή βραδιά θα απολαύσουν όσες και όσοι βρεθούν απόψε στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού όπου ο Γιάννης Αγγελάκας και ο τσελίστας Νίκος Βελιώτης, παρουσιάζουν για πρώτη φορά στο κοινό την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά με τραγούδια-σταθμούς της ελληνικής δισκογραφίας των τελευταίων δεκαετιών, από τον Χατζιδάκι και τον Τσιτσάνη μέχρι τους Lost Bodies και τον Παύλο Παυλίδη. Η συναυλία θα επαναληφθεί αύριο Παρασκευή και η τιμή των εισιτηρίων ξεκινά από τα 8 ευρώ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα