back to top
23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο το ετήσιο συνέδριο της Ένωσης Δημοτικών ΜΜΕ Ελλάδος

Διαβάστε επίσης

Στο Αργυρό Πηγάδι Θέρμου συνεδρίασε το ΔΣ της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδος με βασικό θέμα την προετοιμασία του επόμενου συνεδρίου της Ένωσης που θα γίνει τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα καθώς και τις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης, «κατά την διάρκεια των εργασιών του διοικητικού συμβουλίου, αποφασίστηκε η προώθηση νομοθετικής πρωτοβουλίας στο υπουργείο Εσωτερικών, προκειμένου το σύνολο των δημοτικών ραδιοσταθμών να λειτουργεί υπό το ίδιο νομικό καθεστώς, ως δημοτικές επιχειρήσεις ειδικού σκοπού ραδιοφωνίας, τηλεόρασης».

Το διοικητικό συμβούλιο συνεδρίασε στο Αργυρό Πηγάδι Αιτωλοακαρνανίας, ύστερα από πρόσκληση του δήμου Θέρμου και του συλλόγου Αργυροπηγαδιτών Τριχωνίδας, τιμώντας τους ορεινούς δήμους και την προσπάθεια που καταβάλουν για την διατήρηση κι ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς των ορεινών χωριών, μέσα από έργα και συνέργειες που αναπτύσσουν με τους τοπικούς συλλόγους.

Συμμετείχαν οι εκπρόσωποι: Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος από τη Δημοτική Ραδιοφωνία της Τρίπολης με τον Διευθυντή του Σταθμού κ ∆ημήτρη Μανιατάκο και ομάδα τεχνικών και δημοσιογράφων. Η Αντιπρόεδρος κ Μαρία Αρώνη από́ το ∆Ρ «Επικοινωνία» Ηρακλείου Αττικής. Ο Ιωακείμ Καλλιβρούσης από́ τον «Αθήνα 9.84» του Δήμου Αθήνας. Ο Νίκος Ζεϊμπέκης από τον «FM100» και «TV100» του Δήμου Θεσσαλονίκης και Αντιδήμαρχος της πόλης. Ο Νίκος Παρασκευάς Διευθυντής του «Κανάλι 1» του Δήμου Πειραιά καθώς και οι κ.κ. Χάρης Δάφλος και Κώστας Λαόσογλου από το Δ Ρ Ιωαννίνων.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα