back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Α. Γκερέκου: «Στόχος μας να προσκαλέσουμε τον επισκέπτη να βιώσει το ελληνικό καλοκαίρι ως συναίσθημα.

Διαβάστε επίσης

Για την νέα καμπάνια του ΕΟΤ με τίτλο «Greece. More than a destination»
μίλησε στον Αθήνα 984 και στην Ελευθερία Κουμάντου η Πρόεδρος του Οργανισμού
Άντζελα Γκερέκου.

‘Όπως είπε η κ Γκερέκου «η νέα καμπάνια του ΕΟΤ θυμίζει ότι η Ελλάδα είναι κάτι περισσότερο από ένας προορισμός διακοπών. Μέσα σε 42’’ δευτερόλεπτα, ο θεατής μεταφέρεται σε αγαπημένους ελληνικούς προορισμούς και τα συναισθήματα που προκαλούνται αναμιγνύονται με τις εικόνες από τις ομορφιές του τόπου. Στόχος μας είναι να προτρέψει και να προσκαλέσει τον επισκέπτη να βιώσει τη μοναδική εμπειρία του ελληνικού καλοκαιριού έχοντας στο μυαλό του, όχι μόνο απλά ένα μέρος, αλλά ένα συναίσθημα»

Τόνισε πως πρόκειται για «μια πρωτοποριακή και δυναμική διαφημιστική εκστρατεία, καθώς δεν υλοποιείται ταυτόχρονα και με τον ίδιο τρόπο σε όλες τις αγορές, αλλά προσαρμόζεται στις μεταβολές που έχει επιβάλει η πανδημία στο ταξιδιωτικό κοινό».

Τέλος αναφερόμενη στα μέχρι στιγμής δεδομένα είπε πως η ροή του τουρισμού
είναι κανονική. «Πιστεύω πως θα κερδίζουμε και το δεύτερο στοίχημα της ασφάλειας. Υπάρχει μεγάλη και φιλότιμη προσπάθεια από όλους (αεροδρόμια, ξενοδοχεία, εστιατόρια) για τήρηση των κανόνων και των μέτρων με αποτέλεσμα να μην υπάρχει διασπορά που είναι και το κύριο μέλημά μας»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα