back to top
20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 11:00

Διαβάστε επίσης

Σε αποκλεισμό της περιοχής από την οδό Παύλου Φύσσα στο ρεύμα προς Νίκαια και στη Γρηγορίου Λαμπράκη στο Κερατσίνι έχει προχωρήσει η αστυνομία μετά τον εντοπισμό χειροβομβίδας σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων. Στο σημείο έχουν σπεύσει ειδικά κλιμάκια της Αστυνομίας, ενώ στην περιοχή αναμένονται πυροτεχνουργοί του στρατού για να την παραλάβουν. Η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο έχει διακοπεί προσωρινά.

Τη διαβεβαίωση ότι όλοι οι συνταξιούχοι θα λάβουν τα αναδρομικά που δικαιούνται με βάση την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις επικουρικές συντάξεις, παρείχε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας. Ο κύριος Σταικούρας δεν διευκρίνισε αν τα αναδρομικά θα πληρωθούν σε δόσεις ή εφάπαξ, με μικρό κούρεμα στο ποσό που θα επιστραφεί. Όπως τόνισε, “πολύ σύντομα θα υπάρξουν οι αποφάσεις”.

Σε πλήρη επιφυλακή και ετοιμότητα βρίσκεται η Ελλάδα έως και τις 2 Αυγούστου οπότε και λήγει η παράνομη τουρκική Navtex. Ωστόσο σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, προς τους ναυστάθμους έχουν αρχίσει να αποσύρονται τα τουρκικά πλοία, ένδειξη αποκλιμάκωσης της έντασης στο Αιγαίο.

Μόνο με αρνητικό αποτέλεσμα μοριακού ελέγχου για τον κορονοϊό, που να έχει διενεργηθεί μέχρι 72 ώρες πριν την άφιξή τους στην Ελλάδα θα μπορούν να εισέρχονται στη χώρα μας οι ταξιδιώτες που θα φτάνουν αεροπορικώς από τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία από το πρωί της Τρίτης, 28 Ιουλίου, μέχρι τις 4 Αυγούστου. Από το μέτρο εξαιρούνται οι Έλληνες πολίτες, οι κάτοχοι άδειας παραμονής και όσοι ταξιδεύουν για ουσιώδεις λόγους.

Βυθίστηκε, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πόρτο Ράφτη και Καρύστου, το ιστιοφόρο σκάφος που χθες το απόγευμα με τέσσερις επιβαίνοντες(δύο γυναίκες δύο άνδρες) έμεινε ακυβέρνητο λόγω εισροής υδάτων. Οι επιβαίνοντες που περισυνελέγησαν από παραπλέον πλοίο είναι καλά στην υγεία τους. Από τη βύθιση του ιστιοφόρου δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου.

Έρευνες από χθες στην Αλόννησο, όπου αγνοείται ένας 52χρονος αλλοδαπός. Σύμφωνα με το Λιμενικό, ο 52χρονος είχε μεταβεί σε θαλάσσια περιοχή του νησιού για ψάρεμα και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του. Στις έρευνες συμμετέχουν και ιδιώτες δύτες.

Μιχάλης Χατζηγιάννης και Μελίνα Ασλανίδου ανεβαίνουν απόψε στις 9, στη μουσική σκηνή της Τεχνόπολις. Οι δύο καλλιτέχνες παρουσιάζουν σημαντικές στιγμές της προσωπικής τους δισκογραφίας, αλλά και διαχρονικά και αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου.

Και ο καιρός…

Γενικά αίθριος στην Αττική. Θερμοκρασία από 23 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα