back to top
20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; 22-07-2020

Διαβάστε επίσης

Η σκηνική καντάτα «Ημερολόγιο για περαστικούς στα τέλη του αιώνα» του Περικλή Κούκου σε κείμενα και στίχους Χριστόφορου Χριστοφή, σε νέα σκηνική απόδοση, ανεβαίνει απόψε στις 19.30 στη Ρωμαϊκή Αγορά Αθηνών, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός” που διοργανώνει το Υπουργείο Πολιτισμού. Η είσοδος είναι ελεύθερη με υποχρεωτική προκράτηση θέσης στο digitalculture.gov.gr

Στο θέατρο Γκράβας παρουσιάζεται απόψε, η μουσικοχορευτική παράσταση «Από την Αθήνα ως τον Πειραιά, απ’τη Σύρα στον Περαία» από το Λαογραφικό Εργαστήρι το Χοροστάσι σ’ ένα αφιέρωμα με χορούς, τραγούδια και δρώμενα. Η είσοδος είναι ελεύθερη με δελτία εισόδου που διανέμονται στο θέατρο, δύο ώρες πριν την παράσταση.

Στο λόφο των Νυμφών, στο Αστεροσκοπείο Αθηνών η τελευταία στάση μας, όπου απόψε λίγο μετά τις 9 εμφανίζονται οι Μιχάλης και Παντελής Καλογεράκης με τη μουσική παράσταση μελοποιημένης ποίησης «Στον ουρανό κανένας δεν κοιμάται». Μαζί τους ο Απόστολος Κίτσος. Εισιτήρια 12 ευρώ. Μετά το τέλος της συναυλίας θα γίνει και νυχτερινή παρατήρηση του έναστρου ουρανού με το τηλεσκόπιο Δωρίδη.

Ήταν οι προτάσεις της ημέρας από την Νάνσυ Αγγελοπούλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα