back to top
20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δ. Παπαγγελόπουλος: Ψήφος κατά συνείδηση και μακριά από κομματικές σκοπιμότητες

Διαβάστε επίσης

Να ψηφίσουν κατά συνείδηση και μακριά από κομματικές σκοπιμότητες κάλεσε τους βουλευτές ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στην τοποθέτηση του, λίγες ώρες πριν απο την ψηφοφορία για την παραπομπή του ή μη στο Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση Νοβάρτις.

«Σήμερα αποδεικνύετε ότι η Προανακριτική Επιτροπή λειτούργησε σαν κατοχικό δικαστήριο απέναντι μου με ναζιστές αξιωματικούς» είπε ο κ Παπαγγελόπουλςο και παρέθεσε σειρά εντάσεων για την έρευνα που διεξήχθη, κάνοντας λόγο για ανυπόστατο κατηγορητήριο με ψευδείς καταθέσεις από εισαγγελείς. Επέμεινε στο ότι η υπόθεση Νοβάρτις δεν είναι σκευωρία αλλά σκάνδαλο, αφου όπως είπε στο επίσημο κείμενο η εταιρεία παραδέχθηκε ότι δωροδόκησε πολιτικούς.

«Η δημοκρατία μας διολισθαίνει σε αυταρχικό κράτος με φασίζουσες νοοτροπίες, αν δεν αντιδράσουμε κινδυνεύουμε να μετατραπούμε σε μπανανία», είπε ο πρώην αναπληρωτής και με αφορμή τα εθνικα πρόσθεσε ότι «κανένας θόρυβος δεν θα καλύψει τη φωνή του Μοεζίνη στην Αγια Σοφιά, και δεν θα καλύψει το θόρυβο των γεωτρύπανων στα εθνικά μας ύδατα».

Στέλλα Παπαμιχαήλ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα