back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Tα ρεμπέτικα της κιθάρας 2.0»: Ο Δημήτρης Μυστακίδης στην Τεχνόπολη

Διαβάστε επίσης

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων την Τρίτη 21 Ιουλίου, στις 9μ.μ., με «Tα ρεμπέτικα της κιθάρας 2.0»

Το φετινό καλοκαίρι και στη νέα «έκδοση» καθημερινότητας που διαμόρφωσαν οι τρέχουσες συνθήκες, ο Δημήτρης Μυστακίδης προχωρά στα «Ρεμπέτικα της κιθάρας 2.0» και μας καλεί να απολαύσουμε ατμοσφαιρικές διασκευές και επανεκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών που άντεξαν στο χρόνο, δεν λογάριασαν τάσεις και μόδες κι ακόμη και σήμερα καταφέρνουν να χτυπούν κατευθείαν στην καρδιά μας!

«Τα δυνατά συναισθήματα έρχονται ξαφνικά. Ξαφνικά ερωτευόμαστε, ξαφνικά χάνουμε αγαπημένους ανθρώπους, ξαφνικά το “κρατάω αποστάσεις” σημαίνει νοιάζομαι. Μα πάντα η ζωή προχωράει μπροστά, σε μια νέα έκδοση, με ένα διαφορετικό πλαίσιο κι εμείς συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και να ελπίζουμε. Στις ιδιαίτερες συνθήκες που ζούμε, η χαρά του να ξαναβρεθούμε από κοντά μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία.

Στην Τεχνόπολη στις 21 Ιουλίου θα είμαστε όλοι πλην ενός, που όμως πάντα θα μας συντροφεύει. Η Ιφιγένεια, ο Δημήτρης, ο Σάκης, ο έτερος Δημήτρης, ο Κωστής κι εγώ θα παίξουμε και θα τραγουδήσουμε αγαπημένα σε όλους μας ρεμπέτικα. Κι ελπίζουμε να τα τραγουδήσουμε μαζί σας. Να γίνουμε μια φωνή, ώστε όπως είπε ο ποιητής:

Νά τό φωνάξω τόσο δυνατά
πού νά µήν ξανακοιµηθεῖ κανένα ὄνειρο στόν κόσµο
καµιά ἐλπίδα πιά νά µήν πεθάνει».

Δημήτρης Μυστακίδης


“Μαζί στην Τεχνόπολη, την Τρίτη 21 Ιουλίου. Μαζί για να διώξουμε το γκρίζο.”

 

Δημήτρης Μυστακίδης/Τα ρεμπέτικα της κιθάρας 2.0

Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Μαζί του:
Ιφιγένεια Ιωάννου – τραγούδι, κανονάκι
Δημήτρης Παππάς – κιθάρα, τραγούδι
Κωστής Κωστάκης – κιθάρα, τραγούδι
Σάκης Καρακώστας – βιολί
Δημήτρης Τσεκούρας – κοντραμπάσο
Μάκης Πελοπίδας – ηχοληψία

Ώρα έναρξης: 21:00
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30

Μείνετε συντονισμένοι στο facebook event της συναυλίας

Τιμές εισιτηρίων
Η τιμή προπώλησης είναι 12 ευρώ
Την ημέρα της συναυλίας η τιμή θα διαμορφωθεί στα 14 ευρώ (σε όλη τη διάρκειά της)

Σημεία Προπώλησης
ηλεκτρονικά: www.viva.gr
Τηλεφωνικά: στο 11876

Φυσικά σημεία
Reload, Καταστήματα Wind, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Πολυχώρος Yoleni’s (Σόλωνος 9), αθηνόραμα.gr και Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στο χώρο της Τεχνόπολης).

*Σεβόμενοι τους περιορισμούς για την προστασία της δημόσιας υγείας, οι θέσεις είναι περιορισμένες για να τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας. Η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η πώληση εισιτηρίων θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά από το viva.gr και το δίκτυο μεταπωλητών του. Τα εισιτήρια αγοράζονται ως μονά, group των 2 και group των 4. Παρακαλούμε για αποφυγή συνωστισμού την ημέρα της συναυλίας, να προσέλθετε με τα εισιτήρια σας εκτυπωμένα, ή σε ηλεκτρονική μορφή με το barcode σε εμφανή θέση. Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο-έξοδο στον χώρο και συστήνεται κατά την διάρκεια της συναυλίας.

Μέσα από την ολοκαίνουρια υπηρεσία live streaming, απολαύστε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες ζωντανά απ’ όπου κι αν βρίσκεστε μέσα από το κινητό, το tablet ή το laptop μόνο με 3€ ανά συναυλία.

Χορηγός Επικοινωνίας: Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα