back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; 20-07-2020

Διαβάστε επίσης

Από την πλατεία Αυδή του Μεταξουργείου ξεκινά η βόλτα μας σήμερα με την έκθεση «Εξαιρέσεις: Όψεις του Εξπρεσιονισμού στην Ελλάδα», με έργα της Συλλογής της Πινακοθήκης και σύνολα από σημαντικές καλλιτεχνικές προσωπικότητες, με κεντρική μορφή τον Γιώργο Μπουζιάνη, η οποία φιλοξενείται μέχρι τις 20 Αυγούστου στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων.

Στα μουσικά, μετά από έξι χρόνια απουσίας, η Monika επιστρέφει στη σκηνή του Ωδείου Ηρώδου Αττικού, απόψε και αύριο Τρίτη πλαισιωμένη από μια ομάδα καλλιτεχνών και δίνει σάρκα και οστά για πρώτη φορά το νέο της ελληνόφωνο άλμπουμ, «Ο Κήπος Είναι Ανθηρός». Εισιτήρια από 8 ευρώ.

Τέλος, ο Γιάννης Ζουγανέλης, συναντά την Ελένη Δήμου και μαζί με τον Λάκη Παπαδόπουλο και τον Διονύση Τσακνή είναι πανέτοιμοι να μας ταξιδέψουν με τη μουσική και τις διαχρονικές τους επιτυχίες που όλοι αγαπάμε. Μαζί τους η ταλαντούχα Ιωάννα Καβρουλάκη. Απόψε στη Τεχνόπολη το τραγούδι και οι μελωδίες θα κάνουν τις παρέες να ξαναβρεθούν, να γλεντήσουν μαζί, να ερωτευθούν. Εισιτήρια 12 ευρώ. Τη συναυλία μπορείτε να δείτε και μέσα από την υπηρεσία live streaming της Τεχνόπολης με 3€.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα