back to top
21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; 16-07-2020

Διαβάστε επίσης

To 4ο Θερινό Φεστιβάλ Γαλλικού Κινηματογράφου και το 10ο Athens Open Air Film Festival συναντιόνται για να γιορτάσουν μαζί τα πενήντα χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία του πολύχρωμου παραμυθιού «Γαϊδουροτόμαρο» του του Ζακ Ντεμί. Τα δυο φεστιβάλ διοργανώνουν απόψε ταυτόχρονη προβολή της, στο cine Λαϊς και στους Κήπους της Γαλλικής Σχολής, με ελεύθερη είσοδο μέχρι την κάλυψη των διαθέσιμων θέσεων και ελληνικούς υπότιτλους.

Στη συνέχεια, παίρνουμε την απαραίτητη δόση Φρανκ Σινάτρα με το μουσικό project του τζαζ περφόρμερ Αλέξανδρου Αφολτέρ και του ντράμερ Σεραφείμ Μπέλλου, αφιερωμένο στην περίφημη «Φωνή», που αναβιώνει για άλλη μια φορά απόψε στις 9 μ.μ.στο café του Νομισματικού Μουσείου. Η συναυλία περιλαμβάνει μια πιο jazzy εκδοχή του ρεπερτορίου του Φρανκ Σινάτρα, με τίτλο Sinatra with a twist-tribute concert | summer edition.

Και βέβαια οι Πυξ Λαξ επιστρέφουν απόψε στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο του Nostalgia Tour. Η τριαντάχρονη πορεία τους μας φέρνει κοντά στο συναίσθημα και την ελπίδα ότι το μέλλον χτίζεται στη μνήμη του παρελθόντος.

Ήταν οι προτάσεις της ημέρας από την Νάνσυ Αγγελοπούλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα