back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γ.Μπούγας:Δεν μπορεί να υπάρξει έστω υπόνοια πως θα διαιωνίζεται οποιαδήποτε αντίφαση μεταξύ διαφορετικών πορισμάτων που αφορούν στην ίδια υπόθεση

Διαβάστε επίσης

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση της novartis μετά και την διχογνωμία που προέκυψε μεταξύ των αντεισαγγελέων του Αρείου Πάγου που διενεργούν την έρευνα για τους χειρισμούς στην υπόθεση, μίλησε στον Αθήνα 9.84 και στις Αλεξάνδρα Βουδούρη και την Αθηνά Κορλίρα, ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής Γιάννης Μπούγας.

“Εάν η Ολομέλεια της βουλής παραπέμψει το πολιτικό πρόσωπο στη Δικαιοσύνη τότε τα πορίσματα ενοποιούνται και κρίνονται ενιαία.
Κατά συνέπεια δεν μπορεί να υπάρξει έστω υπόνοια πως θα διαιωνίζεται οποιαδήποτε αντίφαση μεταξύ διαφορετικών πορισμάτων που αφορούν στην ίδια υπόθεση.

Όπως τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ “οι πορισματικές εκθέσεις των Εισαγγελέων του Αρείου Πάγου εστάλησαν λίγο πριν ολοκληρωθεί η σύνταξη του δικού μας πορίσματος. Το αποδεικτικό υλικό που είχαμε υπόψιν μας εμείς αλλά και οι εισαγγελείς ήταν περίπου το ίδιο”.

Ανέφερε τέλος πως το πόρισμα είναι περίπου 400 σελίδες, ενώ για όλα τα αδικήματα υπάρχει ένα αναλυτικό σκεπτικό, μια αιτιολόγηση.

“Όποιος το διαβάσει μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο προτείνεται η μη δίωξη ή η δίωξη σε βάρος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης,” τόνισε χαρακτηριστικά.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα