back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; 15-07-2020

Διαβάστε επίσης

Με τη μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο ξεκινά το φεστιβαλικό καλοκαίρι, στο Ηρώδειο. Το αφιέρωμα με τίτλο «Τους προβολείς στήσε» περιλαμβάνει μουσικές και τραγούδια που έγραψε ο συνθέτης για το θέατρο. Υπό την μπαγκέτα του Θύμιου Παπαδόπουλου, θα τραγουδήσουν: Χρήστος Θηβαίος, Φοίβος Δεληβοριάς, Κώστας Θωμαΐδης και Ρίτα Αντωνοπούλου. Ανάμεσα στις νότες, κείμενα του Θάνου Μικρούτσικου και του Οδυσσέα Ιωάννου θα ερμηνεύσει η Ρένια Λουιζίδου. H σκηνοθετική επιμέλεια είναι της Σεσίλ Μικρούτσικου. Η συναυλία ξεκινάει στις 9 το βράδυ και θα επαναληφθεί αύριο 16 Ιουλίου. Εισιτήρια από 5 ευρώ.

Κατηφορίζουμε στο Γκάζι. Το συναυλιακό καλοκαίρι ξεκινάει στην Τεχνόπολη με την Φωτεινή Βελεσιώτου που ανεβαίνει στη σκηνή στις 9 το βράδυ για να τραγουδήσει αγαπημένες επιτυχίες της, αλλά και νέα τραγούδια. Μαζί της ο τραγουδιστής Βασίλης Προδρόμου. Η συναυλία είναι αποκλειστικά για καθήμενους. Εισιτήρια από 10 ευρώ.

Και κλείνουμε με θέατρο. Το αριστουργηματικό έργο του Σάμιουελ Μπέκετ, «Περιμένοντας τον Γκοντό», σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, ξεκινάει την καλοκαιρινή του περιοδεία από Θέατρο Βράχων Βύρωνα «Μελίνα. Παίζουν: Θανάσης Παπαγεωργίου, Σπύρος Παπαδόπουλος, Άρης Σερβετάλης, Ορφέας Αυγουστίδης, Άρης Κακλέας και Αγγελική Τρομπούκη. Ώρα έναρξης 21.15. Γενική είσοδος 17 ευρώ.

Ήταν οι προτάσεις της ημέρας από την Μαρία Βασιλοπούλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα