back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ράκιτιτς: Ο Νόιερ δεν έκανε τίποτε»

Διαβάστε επίσης

Ο Ιβάν Ράκιτιτς υπερασπίστηκε τον Μάνουελ Νόιερ μετά το σάλο που προκλήθηκε με το βίντεο όπου δείχνει τον Γερμανό να συμμετέχει σε τραγούδι με ναζιστικό περιεχόμενο.

Ο Ράκιτιτς, ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης με τον Νόιερ στη Σάλκε, έκανε δηλώσεις στην Κροατία και υπερασπίστηκε τον διεθνή Γερμανό τερματοφύλακα της Μπάγερν.

«Ο Μάνουελ είναι σαν Κροάτης. Είμαστε περήφανοι που έρχεται στην Κροατία κάθε χρόνο και αισθάνεται άνετα στη χώρα μας. Ήταν σαν μεγαλύτερος αδερφός για μένα στη Σάλκε.

Ο Μάνουελ έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τη χώρα μας λόγω του φίλου του και προπονητή τερματοφύλακα Τόνι Ταπαλόβιτς, ο οποίος κατάγεται από το Ντουμπρόβνικ.

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους για τον οποίο ο Νόιερ ερωτεύτηκε την Κροατία και τη μουσική μας», εξήγησε ο Ράκιτιτς και συνέχισε λέγοντας:

«Το τραγούδι αφορά την αγάπη για την Κροατία και πόσο όμορφη είναι η χώρα. Το τραγούδι δεν έχει άλλο υπόβαθρο, ούτε το τραγούδι του Μάνουελ.

Εκατοντάδες άνθρωποι μου τηλεφώνησαν και μου είπαν ότι ήταν χαρούμενοι που είναι μαζί μας. Είναι κρίμα αυτό που έχει συμβεί.

Ο Νόιερ δεν έκανε τίποτα. Απλώς αισθάνεται καλά και άνετα με την παρέα του στην Κροατία».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα