back to top
16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; 14-07-2020

Διαβάστε επίσης

Ξεκινάμε μουσικά, με το συγκρότημα The Swingin’ Cats που εμφανίζεται απόψε και κάθε Τρίτη του Ιουλίου στην Ταράτσα του Gazarte. Βραδιές με ρετρό χορευτική μουσική και μεγάλη γκάμα ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, μέσα από swing και rock ‘n’ roll μελωδίες.

Συνεχίζουμε με το Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, που στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων, παρουσιάζει απόψε στις 9, την παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη, με το «Όνειρο του Σκιάχτρου» του Ευγένιου Τριβιζά σε πρωτότυπη μουσική Μίμη Πλέσσα και σε σκηνοθεσία Σπύρου Καψίλη και Γιάννη Παπαθανασίου. Εισιτήρια στην προπώληση από 8 ευρώ.

Και κλείνουμε με τον Daniel Wetzel, μέλος του γερμανοελβετικού καλλιτεχνικού label Rimini Protokoll που από το 2000, έχει δημιουργήσει περισσότερα από 120 διαφορετικά έργα, στα πεδία των παραστατικών τεχνών, της ζωντανής τέχνης, του ραδιοφώνου και των εγκαταστάσεων. Ο καλλιτέχνης, λίγο πριν την επιστροφή του στο Βερολίνο και στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Χλωροκίνη, παρουσιάζει την τελευταία του δουλειά με τίτλο «Now that we meet again» στο Bios -Πειραιώς 84- απόψε και κάθε βράδυ, μέχρι και την Κυριακή 19 του μηνός.

Ήταν οι προτάσεις της ημέρας από τη Νάνσυ Αγγελοπούλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα