back to top
20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Π.Βούλγαρης: Οι εκδηλώσεις στο Φεστιβάλ ‘Ανδρου θα είναι πέντε, προσεκτικά διαλεγμένες και με αγαπημένους καλλιτέχνες.

Διαβάστε επίσης

«Η Άνδρος είναι έτοιμη να υποδεχθεί το 6ο Φεστιβάλ στο Ανοιχτό Θέατρο της Χώρας του νησιού ωστόσο λόγω προσαρμογής στις έκτακτες συνθήκες, οι φετινές εκδηλώσεις θα είναι μόνο πέντε, αλλά προσεκτικά διαλεγμένες, ποιοτικές και με πολύ αγαπημένους καλλιτέχνες,» είπε στον Αθήνα 9.84 και στον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη ο γνωστός σκηνοθέτης και καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Άνδρου, Παντελής Βούλγαρης.

«Φέτος, η περιπέτεια της πανδημίας επιβάλλει τους κανόνες της για την ασφάλεια όλων μας, έτσι οι θεατές θα είναι λιγότεροι και θα κάθονται αραιά, οι χώροι θα απολυμαίνονται και τα μέτρα προστασίας θα τηρούνται πολύ σχολαστικά» τόνισε ο κ Βούλγαρης.

Το πρόγραμμα, όπως το ανακοίνωσε ο κ Βούλγαρης, «αρχίζει στις 30 Ιουλίου με “Το παγκάκι” του Αλεξάντερ Γκέλμαν. Ακολουθούν στις 4 Αυγούστου “Ευτυχισμένες Μέρες” του Σάμουελ Μπέκετ, 7 και 8 Αυγούστου “5 Λαϊκές Μορφές Με Τρόπον Εντόνως Ερωτικόν”, μία μουσική παράσταση με τον Σταύρο Ξαρχάκο η οποία μάλιστα θα μεταδοθεί ζωντανά και από το διαδίκτυο μέσω you tube/andros festival.
Το πρόγραμμα κλείνει στις 9 Αυγούστου με την παράσταση “Ο κήπος” του Μπρους Γκους»

Τέλος ο κ Βούλγαρης, ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους, τον Σταύρο Ξαρχάκο και τους μουσικούς του, την Ανέζα Παπαδοπούλου και την Έλλη Ιγγλίζ, τον Γιώργο Κιμούλη και την Φωτεινή Μπαξεβάνη, τον Στέλιο Μάινα και την Κάτια Σπερελάκη.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα