back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Φωτεινή Βελεσιώτου στον Αθήνα 9.84 για τη συναυλία στη Τεχνόπολη: «Θα μοιραστούμε τραγούδια για να ανοίξουν οι ψυχές»

Διαβάστε επίσης

Σε μια μουσική γιορτή για «να μοιραστούμε τραγούδια και να ανοίξουν οι ψυχές» μας καλεί η Φωτεινή Βελεσιώτου, αύριο Τετάρτη 15 Ιουλίου στις 9 βράδυ στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι.
Θα κάνει έναν περίπατο σε γνωστά και νέα τραγούδια, αγαπημένες επιτυχίες όπως οι «Μέλισσες» των Γιώργου Καζαντζή και Ελένης Φωτάκη, αλλά και καινούργιες συνθέσεις που φιλοδοξούν να πάρουν θέση στις καρδιές του μουσικόφιλου κοινού, που την έχει ξεχωρίσει τα τελευταία 15 χρόνια της δισκογραφικής της παρουσίας.

Οπως είπε στον Αθήνα 9.84 και στη Μαργαρίτα Μυτιληναίου, στις νέες δημιουργίες που θ ακουστούν, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται «Ο συγκάτοικος» του Ορέστη Κολέτσου, «η Ρίζα» του Δημήτρη Λίβανου σε ντουέτο με τον Σωκράτη Μάλαμα και «Τα Μανίκια» με στίχους της Δόμνας Κουντούρη.
Ανυπομονεί για τη συνάντηση στην Τεχνόπολη, επειδή όπως λέει στο διάστημα της καραντίνας λίγο έλειψε να ξεχάσει πως είναι τραγουδίστρια. Δηλώνει υπέρμαχος της τήρησης των μέτρων ασφαλείας, γιατί και η ίδια έμεινε στο σπίτι επί δύο μήνες και σε όλες τις μικρές της διαδρομές, φορούσε μάσκα.

«ΑΘΗΝΑ 9.84»- ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
τηλ. 210 3409254 -210 3409300

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα