back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Φόστερ: « Θα δώσω τα πάντα για να πετύχουμε»

Διαβάστε επίσης

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού, ο Μάρκους Φόστερ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του που θα φορά τη φανέλα της ομάδας.

«Είμαι ενθουσιασμένος που αποτελώ μέλος αυτής της μεγάλης και ιστορικής ομάδας με τους εκπληκτικούς οπαδούς, όπως είναι ο Παναθηναϊκός», τόνισε αρχικά και έδειξε να γνωρίζει αρκετά για την ομάδα στην οποία έρχεται:

«Σίγουρα ξέρω πολλά για τον Παναθηναϊκό. Παρακολουθώ χρόνια το πρωτάθλημα της Ευρωλίγκας και αντιλαμβάνομαι τη δύναμη του Παναθηναϊκού. Γνωρίζω πως είναι μια ομάδα που έχει κατακτήσει έξι ευρωπαϊκά τρόπαια και παραμένει στο κορυφαίο επίπεδο της διοργάνωσης».

Ο 25άχρονος γκαρντ προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με τη Hapoel Holon και έδειξε έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του: «Πράγματι είχα μια πολύ καλή χρονιά στο Ισραήλ. Δούλεψα και συνεχίζω να δουλεύω σκληρά προκειμένου να βελτιώνομαι συνεχώς. Ήμουν έτοιμος να κάνω το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου. Αισθάνομαι ευλογημένος που ένα σπουδαίο κλαμπ όπως ο Παναθηναϊκός μου προσφέρει αυτή την ευκαιρία».

Όσο για τα συναισθήματά του όταν ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, ήταν ξεκάθαρος: «Ένιωσα καταπληκτικά όταν μου το είπε ο μάνατζέρ μου. Όπως σας είπα και νωρίτερα γνώριζα το μέγεθος του Παναθηναϊκού και την ιστορία του. Έχω μεγάλο κίνητρο να προσφέρω στη νέα μου ομάδα».

Πριν κλείσει η συμφωνία ο Μάρκους Φόστερ είχε μιλήσει με τον προπονητή του «τριφυλλιού», Γιώργο Βόβορα: «Είχαμε μια εξαιρετική συζήτηση. Καταλάβαμε ο ένας τον άλλο. Μου έδειξε ότι ξέρει το παιχνίδι μου και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα το πως θα με βοηθήσει να βελτιωθώ ώστε να προσφέρω στην ομάδα το καλύτερο που μπορώ».

Αναφορικά με τον προσωπικό και τον ομαδικό του στόχο εν όψει της νέας σεζόν σημείωσε: «Το ζητούμενο είναι να βρούμε χημεία ως ομάδα το συντομότερο δυνατό. Θα είμαστε ένα σύνολο με αρκετά νέα πρόσωπα και θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να μάθουμε ο ένας τον άλλο. Προσωπικά, έχω μεγάλο κίνητρο να προσφέρω στον Παναθηναϊκό και να κατακτήσω τίτλους μαζί του».

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς θα αποτελέσει τον… παρτενέρ του στη θέση «2» και ο Μάρκους Φόστερ είχε μόνο καλά λόγια να πει για εκείνον: «Γνωρίζω τον Νέντοβιτς, τον έχω παρακολουθήσει αρκετά τα τελευταία χρόνια στην Ευρωλίγκα. Είναι ένας εκπληκτικός και έμπειρος παίκτης. Έχει πολύ ταλέντο στο σκοράρισμα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω μαζί του και είμαι βέβαιος πως θα έχουμε καλή σύνδεση. Θέλω να μάθω αρκετά πράγματα από εκείνον».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του έδωσε μια υπόσχεση στους φίλους του Παναθηναϊκού: «Είναι υπέροχοι. Με καλωσόρισαν με πολλά μηνύματα στα social media και μου έδειξαν την αγάπη τους. Αυτή την αγάπη και τη στήριξη θέλω να τους την ανταποδώσω. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά τους στο ΟΑΚΑ. Υπόσχομαι ότι θα δίνω τα πάντα σε κάθε ματς παίζοντας με όλη μου την ενέργεια. Ακολουθώντας πάντοτε τις οδηγίες του προπονητή μου θα κάνω ό,τι μου ζητά για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα