back to top
17.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ για πανηγύρια: Το αλαλούμ συνεχίζεται – Κυβερνητικοί κύκλοι: «Η τρικυμία εν κρανίω συνεχίζεται»

Διαβάστε επίσης

«Απαγορεύουν μεν τα πανηγύρια αλλά ανοίγουν πτήσεις από χώρες με έξαρση κορονοϊού. Το αλαλούμ συνεχίζεται».

Αυτό τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση, με ανακοίνωσή της υποστηρίζοντας ότι δεν έχει νόημα «η καθυστερημένη απαγόρευση των πανηγυριών λόγω της αύξησης των κρουσμάτων του κορονοϊού» όταν η χώρα δέχεται πτήσεις «από χώρες αντιμέτωπες με υψηλή διασπορά του ιού, χωρίς να πιέζει για τεστ πριν την έλευση στα ελληνικά αεροδρόμια».

«Το πρωτοφανές αλαλούμ συνεχίζεται» υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας την κυβέρνηση για λάθος χειρισμούς στον τουρισμό. «Μετά τις αλλεπάλληλες παλινωδίες στον τουρισμό. Χωρίς ενιαία επιδημιολογικά κριτήρια ελέγχων ανεξάρτητα από ‘’πύλη εισόδου’’ και χώρα προέλευσης και με την κυβέρνηση να αποφασίζει χωρίς καμία εξήγηση την κατάργηση της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε πολυκαταστήματα την ώρα που αυξάνονται καθημερινά τα κρούσματα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Κυβερνητικοί κύκλοι: «Η τρικυμία εν κρανίω συνεχίζεται»

«Η τρικυμία εν κρανίω στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται», αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι σε σχόλιο τους για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο ΣΥΡΙΖΑ αρχικά κατήγγειλε την κυβέρνηση επειδή άνοιξε τα σχολεία. Στη συνέχεια, γιατί ήταν πολύ αυστηρή με τον συνωστισμό στις πλατείες. Ο κ. Τσίπρας στις εξορμήσεις του σε διάφορες τουριστικές περιοχές διαμαρτύρεται επειδή η κυβέρνηση βάζει πολλούς περιορισμούς στην είσοδο τουριστών», επισημαίνουν οι κυβερνητικοί κύκλοι και προσθέτουν:

«Αυτή την εβδομάδα «καταγγέλλουν» γιατί προσέχουμε στα χερσαία σύνορα, αλλά ανοίγουμε με μέτρα ασφαλείας περισσότερες απευθείας πτήσεις». «Η τρικυμία εν κρανίω στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται» καταλήγουν οι κυβερνητικοί κύκλοι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα