13.3 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

13.3 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ηλιοφάνεια και 36 βαθμοί σήμερα

Διαβάστε επίσης

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός, ενώ τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα βόρεια από τις απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Αιγαίο και από το απόγευμα και στο Ιόνιο 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος ο καιρός στην Αττική. Άνεμοι βόρειοι 3 με 4, στα ανατολικά 5 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Από τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά. Άνεμοι μεταβλητοί 3 και κατά τη διάρκεια της ημέρας νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Το βράδυ θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 4 με 5 και αργά τη νύχτα στο Θερμαϊκό τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός. Μετά το μεσημέρι και από τα δυτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Άνεμοι μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Από το βράδυ θα στραφούν σε βόρειους, θα ενισχυθούν και τη νύχτα στην κεντρική Μακεδονία θα φτάσουν τοπικά τα 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 18 έως 35 και στη Μακεδονία κατά τόπους 36 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος καιρός στα νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά Ελλάδα και τη δυτική Πελοπόννησο. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και στα ορεινά της Ηπείρου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες. Άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4, βαθμιαία 4 με 5 και στο Ιόνιο μετά το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 18 έως 35 και κατά τόπους στα ηπειρωτικά 36 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά Ελλάδα, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Άνεμοι βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά κατά τη διάρκεια της ημέρας 5 με 6 μποφόρ. Τη νύχτα στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 17 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος ο καιρός στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 5 τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Aίθριος ο καιρός στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 5 τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 13-07-2020

Στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα ανατολικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες.

Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, οπότε στα ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Το βράδυ στα δυτικά θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα ανατολικά και τα βόρεια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα