back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η ΑΕΚ κοντά στη δεύτερη θέση με 3-1 επί του Παναθηναϊκού

Διαβάστε επίσης

Η ΑΕΚ επικράτησε 3-1 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για την κατάκτηση της 2ης προνομιούχου θέσης, που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-3: Πήρε την ουσία και περιμένει τον ΠΑΟΚ (vid)
Στο 8′ η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ. Μετά από σέντρα του Μάνταλου από τα δεξιά, ο Τσιγκρίνσκι στο κέντρο της άμυνας πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Διούδη.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ : Το λάθος του Κολοβέτσιου και το γκολ του Ολιβέιρα για το 1-2 (vid)

Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήταν άμεση και με τον ίδιο τρόπο. Στο 16′ o Μπουζούκης έκανε τη σέντρα και ο Κουρμπέλης με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Μπάρκα για το 1-1.

Το 1-2 έγινε στο 43ο λεπτό. Οι παίκτες της ΑΕΚ πίεσαν ψηλά την κυκλοφορία της μπάλας στην άμυνα του Παναθηναϊκού, ο Ολιβέιρα έκλεψε τη μπάλα από τον Κολοβέτσιο και με πλασέ νίκησε τον εκτός θέσης Διούδη. Μετά και τη χρήση του VAR ο διαιτητής μέτρησε κανονικά το γκολ (ο Κολοβέτσιος διαμαρτυρήθηκε για τράβηγμα της φανέλας του από τον σκόρερ).

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ : Τα γκολ των Τσιγκρίνσκι – Κουρμπέλη για το 1-1 σε 8′ (vid)

Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Βέρντε, το οποίο κέρδισε νωρίτερα ο Αραούχο από τον Κουρμπέλη.
Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Κίτρινες: Κολοβέτσιος – Παουλίνιο
Αποβολές: –

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ. Δώνης): Διούδης, Σένκεφελντ, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Θεοχάρης, (84′ Μπεκ) Αλεξανδρόπουλος (46′ Σερπέζης), Ανουάρ (65′ Χατζηγιοβάνης), Ζαγαρίτης, Μπουζούκης (88′ Κολοβός), Καμπετσής (46′ Περέα), Μακέντα.

ΑΕΚ (Μ. Καρέρα): Μπάρκας, Παουλίνιο, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Σιμόες (90′ Σαμπανάτζοβιτς), Σιμάνσκι, Κρίστισιτς, Λιβάγια (81′ Οικονόμου), Μάνταλος (90′ Βέρντε), Ολιβέιρα (75′ Αραούχο).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα