14.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

14.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Είκοσι καλοκαιρινές ιστορίες από τον Αθήνα 9.84: Σήμερα ο Δημήτρης Λάλος διαβάζει το «Ανεμοστρόβιλος Ζωίτσα» διήγημα του Μιχάλη Φακίνου

Διαβάστε επίσης

Ο Δημήτρης Λάλος διαβάζει το «Ανεμοστρόβιλος Ζωίτσα» διήγημα του Μιχάλη Φακίνου που δημοσιεύτηκε στο site www.fractalart.gr

Ο Δήμος της Αθήνας και ο Αθήνα 9.84 κρατάνε συντροφιά στους Αθηναίους τα βράδια του Ιουλίου, στηρίζοντας τον Πολιτισμό και τους ανθρώπους του.

Η Μαργαρίτα Μυτιληναίου ανέθεσε στον Γιώργο Νανούρη την παρουσίαση καλοκαιρινών ιστοριών. Εκείνος με τη σειρά του επέλεξε τα κείμενα και κάλεσε είκοσι εξαιρετικούς και πολύ αγαπημένους ηθοποιούς να τα διαβάσουν.

Διηγήματα, αποσπάσματα από μυθιστορήματα, αληθινές ιστορίες, κείμενα που έχουν εκδοθεί ή έχουν δημοσιευτεί σε sites, free-press και εφημερίδες έρχονται να κρατήσουν συντροφιά στους ακροατές του Αθήνα 9.84 μέσα από γνώριμες σε όλους μας φωνές.
Κοινός άξονας: το καλοκαίρι.

Με την έγκριση συγγραφέων και εκδοτικών οίκων που συντόνισε η Ελεονώρα Ορφανίδου, οι αναγνώσεις ξεκινούν τη Δευτέρα 6 Ιουλίου και θα συνεχιστούν ως και την Παρασκευή 31 του μήνα.

Τα κείμενα επιμελήθηκε σκηνοθετικά ο Γιώργος Νανούρης και ηχογράφησε ο Πάνος Αργύρης στο στούντιο του σταθμού.

Ραντεβού από τις 6 Ιουλίου λοιπόν κάθε βράδυ, Δευτέρα ως Παρασκευή, στις 22:05 ακριβώς!

Δείτε το αν αναλυτικό πρόγραμμα εδώ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα