back to top
23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σώθηκε ο Παναιτωλικός 2-0 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη

Διαβάστε επίσης

Ο Παναιτωλικός κέρδισε στη Νέα Σμύρνη τον αήττητο μέχρι σήμερα στα πλέι άουτ Πανιώνιο με 2-0 και έκανε τεράστιο βήμα για να παραμείνει στην κατηγορία, αποφεύγοντας μάλιστα και το μπαράζ!

Τα “καναρίνια” παρά τις σημαντικές απουσίες (Ντάουντα, Κέβιν, Μουνιέ) με μία από τις καλύτερες φετινές τους εμφανίσεις, πήραν τη νίκη και βρίσκονται…αγκαλιά με την απευθείας σωτηρία.

Ο Μπαΐροβιτς με πέναλτι (δόθηκε με μεγάλη καθυστέρηση από το διαιτητή Ευαγγέλου) άνοιξε το σκορ για τους Αγρινιώτες, οι οποίοι με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (52′) έκαναν δύο τα τέρματά τους με τον Τζανακάκη.

Ο Πανιώνιος μετά το 0-2 είχε δυο μεγάλες ευκαιρίες για να μειώσει στο σκορ με Κόρμπο, Αραμπούλι αλλά δεν τα κατάφερε και δεν μπόρεσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι ενώ μένει ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής λόγω του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Παναιτωλικός το σίγουρο είναι πως αποφεύγει την τελευταία θέση και την τελευταία αγωνιστική θέλει έναν βαθμό για να…κλειδώσει και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία, ακόμη κι αν κερδίσει η Ξάνθη μέσα στη Λάρισα!
]

Σκόρερ: 40’ Μπαΐροβιτς (πέναλτι), 49′ Τζανακάκης

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Κίτρινες: Ευαγγέλου, Ντάλσιο, Λιάβας, Ντουάρτε, Ταχάρ, Ντίας

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ, Ρέντζας (46′ Παπαγεωργίου), Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Παπανικολάου (52′ Αραμπούλι), Μαξίμοβιτς (83′ Γρίβας), Λυμπεράκης (71′ Λυμπεράκης), Οικονομίδης (46′ Άρσε), Τσιλούλης.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Φερνάντεθ, Παρράς, Κωνσταντόπουλος, Λιάβας, Τζανακάκης (73′ Μιμίτο), Ταχάρ, Ντάλσιο (81′ Αριγίμπι), Ντίας, Ντουάρτε (81′ Λουσέρο), Ρόσα, Μπαΐροβιτς (64′ Τσιγγάρας).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα