back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Tη Δευτέρα, 13 Ιουλίου η «πρεμιέρα» των θερινών εκπτώσεων 2020

Διαβάστε επίσης

Επιφυλακτικοί δηλώνουν οι καταναλωτές δυο εικοσιτετράωρα πριν την πρεμιέρα των εκπτώσεων όσον αφορά σε αγορές που προτίθενται να προβούν μέσα σε αυτό το διάστημα.

Πολλοί δηλώνουν ότι η οικονομική κρίση- ειδικά μετά την περίοδο του κορονοϊού- δεν τους αφήνει και πολλά περιθώρια για αγορές, προσθέτοντας ότι θα περιοριστούν στα είδη που έχουν ήδη στην ντουλάπα από άλλες χρονιές. Κάποιοι άλλοι τονίζουν ότι στις θερινές εκπτώσεις θα αδράξουν την ευκαιρία για να πάρουν κάποια απαραίτητα είδη, όπως λόγου χάρη παπούτσια και δευτερεύοντα φτηνά αναγκαία ( παντόφλες και καλοκαιρινές Βερμούδες ή μαγιό). Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις θα διαρκέσουν μέχρι τα τέλη Αυγούστου, όποτε και η πλειοψηφία τονίζει τουλάχιστον οι πρώτες δυο εβδομάδες θα είναι διερευνητικές όσον αφορά την διακύμανση των τιμών ανάλογα με το ύψος των εκπτώσεων και τα είδη που θα γίνουν οι μειώσεις των τιμών.
Στις 19 Ιουλίου ημέρα Κυριακή τα καταστήματα θα είναι ανοικτά σε όλη τη χώρα από 11:00 έως 20:00.
Κατά τη διάρκεια τόσο των εκπτώσεων όσο και του ανοίγματος των καταστημάτων την Κυριακή 19 Ιουλίου οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις σύμφωνα με το Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ), θα εκθέσουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων τους σε εξαιρετικά ελκυστικές και συμφέρουσες τιμές.

Κώστας Κορέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα