14.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

14.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

«Μια Νύχτα στην Όπερα»: Θερινό σινεμά στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ με ελεύθερη είσοδο

Διαβάστε επίσης

Για πέμπτο συνεχόμενο καλοκαίρι, το πολυαγαπημένο πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ Park Your Cinema σας προτείνει κλασικές ταινίες ρεπερτορίου, τις οποίες ίσως ανακαλύψετε για πρώτη φορά ή θα έχετε την ευκαιρία να ξαναδείτε σε μεγάλη οθόνη.

Το νόημα της ζωής βρίσκεται στο γέλιο

Ο προβολές του Ιουλίου κάνουν «ποδαρικό» με ξεκαρδιστικές κωμωδίες στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ. Σε καιρούς δύσκολους για την ανθρωπότητα, ο κινηματογράφος έχει σταθεί το ιδανικό μέσο φυγής, εμψύχωσης και συντροφιάς. Οι πρώτοι μήνες του 2020 ξεπέρασαν ό,τι έχουμε ζήσει ως πολιτισμός εδώ και πολλές δεκαετίες. Και, παραδόξως, μας κράτησαν μακριά από τα σινεμά. Αλλά οι ταινίες εξακολουθούν να υπάρχουν, εκεί έξω… Και το γέλιο είναι αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο σήμερα. Ας το μοιραστούμε ξανά, δυνατά!

Επιμέλεια προγράμματος: Ηλίας Φραγκούλης

Μια Νύχτα στην Όπερα/A Night at the Opera (1935)

Απατεωνίσκος business manager και προικοθήρας εκμεταλλεύεται ώριμη εκατομμυριούχο από την Ευρώπη, η οποία ονειρεύεται να εισέλθει στην υψηλή κοινωνία της Νέας Υόρκης, και τη βοηθά να γίνει χορηγός σε ανέβασμα παράστασης στη Metropolitan Opera. Ρεσιτάλ σουρεαλιστικών ατακών, «εμπρηστικά» one-liners, σωματικά gag που σε κάνουν να πονάς από τα γέλια και εκείνη η θρυλική «μπούκα» 15 (!) ατόμων σε μία μικροσκοπική καμπίνα πλοίου που αψηφά κάθε λογική. Οι αδελφοί Marx, οι μεγαλύτεροι αναρχικοί της κωμωδίας, στα καλύτερά τους!

Σκηνοθεσία: Sam Wood

Παρασκευή 10/07 | 21.00

ΞΕΦΩΤΟ

*Προτείνεται οι επισκέπτες να έχουν μαζί τους εντομοαπωθητικό, ψάθα ή κάποιο ύφασμα για το έδαφος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για την ασφάλειά σας και την τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ, έχουμε σχεδιάσει μια ειδική υποδομή στο Ξέφωτο με σημάνσεις, οι οποίες υποδεικνύουν τις θέσεις στις οποίες μπορούν να κάτσουν παρέες ή οικογένειες μέχρι και 4 άτομα.

Δεν θα υπάρχει λίστα αναμονής. Σε περίπτωση που καλυφθεί η μέγιστη χωρητικότητα της υποδομής, δεν θα μπορούν να εισέρχονται νέοι επισκέπτες στο Ξέφωτο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα